Dec 2019

Kuk in Leban izpolnila zadano normo

admin | Pet, 17.07.2009

Poznan – Medtem ko se mladinci v spustu borijo na MSP, se mirnovodaška reprezentanca mlajših članov bori na evropskem prvenstvu na Poljskem.

Na Poljskem se pod taktirko trenerja Grega Ponomarenko mudijo in za dobre uvrstitve borijo Lovro Leban, Rok Kuk, Tea Kralj, Tina Leban, Anja Osterman, Alan Gregorič, Matia Babič in Tilen Vidovič.

Po dveh dneh se Slovenci lahko pohvalijo s petimi B finali in tudi uvrstitvami v finale. Tako so se Leban L. - Kuk, Babič - Gregorič, Leban T. - Osterman, Kraljeva in Vidovič vsi uvrstili v B finale, kar je trener Dejan Testen pospremil z besedami: “Rok in Lovro sta odpeljala res 'noro'. Potem ko sta Nemca pred ciljem 'odplavala' in sta Rok in Lovro kot druga šla v polfinale, sta potem v polfinalu upravičila svoj nastop in se kot tretja prebila v finale A s tretjim mestom. Tako sta izpolnila normo, ki sta si jo sama zadala za nastop na svetovnem prvenstvu v Kanadi. Drugače
pa je vzdušje v ekipi dobro.”

Celotni rezultati so na voljo na spodnji povezavi: