Mar 2019

3. tradicionalna čistilna akcija »BŠC 2011«

admin | Pet, 18.02.2011

Tudi letos organiziramo tradicionalno pomladansko Čistilno akcijo »BŠC 2011« na reki Soči in Koritnici. Lani smo našo akcijo pridružili vseslovenski čistilni akciji "Očistimo Slovenijo v enem dnevu" in jo hkrati koordinirali na nivoju celotne občine Bovec, letos pa smo se dogovorili z Ribiško družino Tolmin, da skupaj očistimo naše reke!

Poleg tega delujemo v sklopu letošnje akcije »Očistimo Posočje 2011« v soorganizaciji Turistične zveze Gornjega Posočja, katere soorganizator smo za celotno občino Bovec, hkrati pa smo kot popisovalec vključeni v letošnjo akcijo »Popis divjih odlagališč 2011« v organizaciji Društva Ekologi brez meja!

Vabimo vse zainteresirane, kajakaše, raftarje, športne agencije, klube, da se nam pridružite v soboto, 19. marca ob 10.00 uri na letališču Bovec.

Od tu se bomo razporedili po vodotokih in s skupnimi močmi očistili nesnago z rečnih bregov. Prosimo vas tudi, v kolikor se želite akcije udeležiti, da se nam zaradi lažje organizacije (vrečke, logistika, malice...) najavite na: info@bovec-sc.si

Torej, se vidimo! Filip