Mar 2019

Evropsko prvenstvo v kajak kanu slalomu Tacen 20

admin | Tor, 22.03.2005

Spoštovani obiskovalci spletnih strani KZS!

Od 24. do 26. junija 2005 bo v Tacnu potekalo evropsko prvenstvo v kajaku in kanuju na divjih vodah. V ta namen bomo pripravljali številne informacije, ki jih boste lahko pregledovali na posebni spletni strani KZS www.euro-tacen2005.si. Na strani evropskega prvenstva lahko vstopate neposredno ali pa preko spletne strani KZS, kjer morate klikniti na znak evropskega prvenstva, ki je na levi strani novic.

Poleg informacij o programu tekmovanja in spremljevalnih prireditvah boste izvedeli več o zgodovini kajaka v Tacnu, zgodovini in rezultatih dosedanjih evropskih prvenstev, o prireditvenem prostoru, dostopne pa so tudi informacije o Sloveniji, Ljubljani in nastanitvah. V času prijav boste na straneh zasledili popis tekmovalcev in njihove dosednje uspehe, kasneje pa še startne liste in končno rezultate. Za reprezentance in novinarje so objavljeni vsi prijavni formularji, ki jim bodo s časom sledile še on-line prijave. V času tekmovanj bo mogoče vožnje spremljati v živo preko spleta, enako velja za rezultate.

Upamo, da boste s posebnimi stranmi zadovoljni. Za vse dodatne informacije pa kličite pisarno KZS.