Avg 2017

Kategorija Novice Barvna vesla

Mednarodno ocenjevanje in primerjanje standardov EPP v Bohinju

admin | Pon, 24.11.2014

11. oktobra je Kajakaška zveza Slovenije v Bohinju gostila letošnji ocenjevalno-primerjalni dogodek, ki so se ga udeležile članice Euro Paddle Passa. Ocenjevanje je potekalo v treh disciplinah: morski kajak, kajak na mirnih in kajak na divjih vodah, kandidati pa so opravljali tretji nivo, modro veslo.

Prvo ocenjevanje kandidatov za modro veslo

admin | Čet, 27.03.2014

V soboto, 22. 3., smo na Obali ocenjevali in podelili prva modra vesla v morskem kajaku v Sloveniji. Obenem so to tudi prva  modra vesla podeljena v Sloveniji, ne glede na disciplino.

Primerjalno ocenjevanje Barvna vesla - EPP, Copenhagen 2013

admin | Sre, 23.10.2013

Danski Copenhagen je v sredi oktobra gostil letošnje primerjalno ocenjevanje (benchmark event), ki služi izobraževanju ocenjevalcev, saj morajo ocenjevalci znotraj sistema Euro Paddle Pass, tako tudi slovenski, ocenjevati po enakih standardih.

Srečanje predstavnikov držav članic EPP

admin | Pon, 27.05.2013

22. in 23. maja smo v Ljubljani gostili letno srečanje držav članic Euro Paddle Pass-a. Srečanja se vsaj enkrat letno vrstijo že od leta 2004, v Sloveniji pa je potekalo tretjič.

Špela Ponomarenko Janić
Peter Kauzer