Avg 2020

Kategorija Novice Programi mladih

Mladi slalomisti v Avstriji odlični tudi na drugi tekmi ECA pokala

admin | Ned, 02.08.2020

V Flattachu je bila na sporedu še druga tekma ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu ta vikend, skupno pa četrta v letošnji seriji. Po uspešni soboti so tudi danes naši mladi tekmovalci in tekmovalke zabeležili kar precej uvrstitev med najboljšo trojico.

Mladi slalomisti ta konec tedna v Avstriji

admin | Sob, 01.08.2020

Iz Solkana, ki je pretekli konec tedna gostil prvi tekmi ECA mladinskega evropskega pokala v slalomu, se je karavana ta vikend preselila v Avstrijo. V Flattachu so se mladi slovenski predstavniki v konkurenci vrstnikov iz osmih držav uvodni dan odrezali odlično.

V Solkanu še druga preizkušnja ECA mladinskega pokala v slalomu

admin | Ned, 26.07.2020

Nedeljski tekmovalni spored v Solkanu je prinesel drugo tekmo ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu na divjih vodah. Poleg slovenskih predstavnikov so se na zmagovalne stopničke uvrstili še predstavniki Nemčije, Italije, Slovaške, Češke, Avstrije in Združenih držav Amerike.

Mirnovodaški kajakaški tabor v Velenju odpovedan

admin | Tor, 14.07.2020

Letošnji tabor na mirnih vodah v Velenju je zaradi spoštovanja ukrepov proti širjenju koronavirusa odpovedan. Tudi interesa s strani klubov je v letošnji sezoni izrazito manj. Poleg KKK Ljubljana in KKK Bohinj z običajno udeležbo so se prijavili samo še KKK Čatež, KKK Krško in KKK Žusterna, vsi s po manj kot 5 udeleženci. Rezervacije so sicer še vedno aktualne. Če bi se kateri od klubov odločil, da tabor izpelje v lastni, klubski režiji, naj se javi Andražu Nahtigalu, ki bo takrat odpovedal ostale rezervacije.

Za zaključek kajakaškega tabora tekma slovenskega pokala za mlajše kategorije

admin | Sob, 11.07.2020

V preteklih dneh so se naši najmlajši divjevodaši družili v soški dolini, kjer je potekal kajakaški tabor za mlajše kategorije. Za zaključek prijetnega druženja so nastopili še na tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije v slalomu na divjih vodah v Kobaridu.

Na Muri najmlajšim podeljeni državni naslovi v klasičnem spustu

admin | Ned, 05.07.2020

Mura je gostila tekmo slovenskega pokala v klasičnem spustu za mlajše kategorije, ki je štela tudi za državno prvenstvo v klasiki v teh starostnih kategorijah. Z dvema naslovoma državnega prvaka se je izkazal Žiga Lin Hočevar.

Tudi mladi sprinterji tekmovali v Murski Soboti

admin | Sob, 04.07.2020

Tretja tekma slovenskega pokala za mlajše kategorije v sprintu na mirnih vodah je športnice in športnike popeljala v Mursko Soboto, kjer so tekmovali na Soboškem jezeru.

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113   »
Eva Terčelj
Luka Božič