Okt 2017

Kategorija Novice Programi mladih

V Ljubljani zaključek slovenskega pokala

admin | Ned, 17.09.2017

Ljubljana je gostila zaključni dogodek letošnjega slovenskega pokala za mlajše kategorije - Zmajčkov pokal 2017, slalomsko preizkušnjo s spretnostnimi ovirami na Ljubljanici.

Rezultati so na voljo na: http://www.timing-mojstrana.com/wp-content/uploads/Zmaj2017Uradni.pdf

Najmlajši divjevodaši v Solkanu tekmovali na DP

admin | Tor, 05.09.2017

Pretekli vikend so naši najmlajši divjevodaši v Solkanu tekmovali na državnem prvenstvu v slalomu in sprintu na divjih vodah. Rezultate lahko najdete na naslednji povezavi: http://www.timing-mojstrana.com/?p=2880

V Solkanu še druga zmaga Nejca Polenčiča; Slovencem osem kolajn

admin | Ned, 18.06.2017

V Solkanu se je z drugo tekmo zaključil prvi tekmovalni vikend letošnje serije ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu na divjih vodah. Tako kot v soboto so tudi v nedeljo slovenski tekmovalci dobro unovčili poznavanje domače proge in dosegli mnogo uvrstitev povsem pri vrhu. Kanuist Nejc Polenčič je zmagal še drugi dan zapored, med kajakaši pa je s progo najbolje opravil tudi Tine Kancler. Slovenci so na drugi tekmi sicer skupaj osvojili osem kolajn.

Mladi slalomisti prvi dan ECA mladinskega pokala v Solkanu do sedmih kolajn

admin | Sob, 17.06.2017

Soške brzice ta vikend gostijo mlade slalomistke in slalomiste na divjih vodah, ki tekmujejo na tekmi ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu na divjih vodah. Na prvi tekmi so se slovenski predstavniki v močni mednarodni konkurenci skoraj 400 tekmovalcev in tekmovalk iz 13 držav izkazali s sedmimi kolajnami.

V Solkanu zaključek zimskega pokala

admin | Ned, 12.03.2017

V Solkanu se je zaključila serija tekem zimskega pokala za mlajše kategorije. V povsem spomladanskih razmerah so se najmlajši pomerili v kajakaškem zaprekatlonu, ki je bil speljan po celotnem kajakaškem centru ob Soči.

REZULTATE kajakaškega zaprekatlona lahko najdete tu.

KONČNA RAZVRSTITEV zimskega pokala 2017 je na voljo tu.

FOTOGALERIJA je na voljo na tej povezavi.

Sprememba urnika kajakaškega zaprekatlona v Solkanu

admin | Pon, 06.03.2017

SPREMEMBA RAZPISA: Organizatorji kajakaškega zaprekatlona, ki bo 11. marca v Solkanu, so na željo nekaterih udeležencev začetek prestavili za pol ure (sestanek vodij ekip bo ob 10. uri, začetek tekmovanja pa ob 11.30). Vse podrobnosti so v razpisu.

www.kajak-zveza.si/moduli/razpisi/files/ZAPREKATLON_SOLKAN_2017_7Xc7.pdf

Zimski duatlon mlajših kategorij v Kopru

admin | Sob, 21.01.2017

Najmlajši tekmovalci in tekmovalke so se danes mudili v Kopru, kjer so preverjali svoje spretnosti na tekmi zimskega pokala. Najprej so na stadionu Bonifika nastopili v tekaški preizkušnji, tej pa je pozneje na bazenu sledilo še tekmovanje v plavanju.

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78   »
Špela Ponomarenko Janić
Peter Kauzer