Apr 2017

Kategorija Novice Programi mladih

V Solkanu zaključek zimskega pokala

admin | Ned, 12.03.2017

V Solkanu se je zaključila serija tekem zimskega pokala za mlajše kategorije. V povsem spomladanskih razmerah so se najmlajši pomerili v kajakaškem zaprekatlonu, ki je bil speljan po celotnem kajakaškem centru ob Soči.

REZULTATE kajakaškega zaprekatlona lahko najdete tu.

KONČNA RAZVRSTITEV zimskega pokala 2017 je na voljo tu.

FOTOGALERIJA je na voljo na tej povezavi.

Sprememba urnika kajakaškega zaprekatlona v Solkanu

admin | Pon, 06.03.2017

SPREMEMBA RAZPISA: Organizatorji kajakaškega zaprekatlona, ki bo 11. marca v Solkanu, so na željo nekaterih udeležencev začetek prestavili za pol ure (sestanek vodij ekip bo ob 10. uri, začetek tekmovanja pa ob 11.30). Vse podrobnosti so v razpisu.

www.kajak-zveza.si/moduli/razpisi/files/ZAPREKATLON_SOLKAN_2017_7Xc7.pdf

Zimski duatlon mlajših kategorij v Kopru

admin | Sob, 21.01.2017

Najmlajši tekmovalci in tekmovalke so se danes mudili v Kopru, kjer so preverjali svoje spretnosti na tekmi zimskega pokala. Najprej so na stadionu Bonifika nastopili v tekaški preizkušnji, tej pa je pozneje na bazenu sledilo še tekmovanje v plavanju.

Ljubljanica gostila Zmajčkov pokal

admin | Sob, 24.09.2016

Na Ljubljanici je danes potekala zanimiva slalomska tekma s spretnostnimi ovirami za najmlajše tekmovalke in tekmovalce z imenom »Zmajčkov pokal«, ki je del serije tekmovanj za slovenski pokal. V Ljubljani se je predstavilo več kot 150 mladih slalomistk in slalomistov, ki so se na progo podali s startom z zaletišča, do cilja pa so morali premagati še nekaj spretnostnih ovir in tudi veslati vzvratno.

Vse rezultate si lahko ogledate na: http://www.timing-mojstrana.com/wp-content/uploads/Zmaj2016Uradni.pdf

Mladi spustaši tekmovali v Radovljici

admin | Tor, 13.09.2016

Radovljica je gostila tekmo slovenskega pokala v spustu na divjih vodah za mlajše kategorije. Kako so se odrezali mladi divjevodaši, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

REZULTATI

Celje gostilo DP v slalomu za mlajše kategorije

admin | Ned, 21.08.2016

Za mladimi slalomisti na divjih vodah je dolg dan. V Celju so tekmovali na državnem prvenstvu, sledila pa je še tekma za Pokal Celja. Vsi rezultati so na voljo na spodnji povezavi.

Mladi divjevodaši v Celju tudi za državne naslove v sprintu na divjih vodah

admin | Ned, 21.08.2016

Po sobotnih slalomskih preizkušnjah za naslove državnih prvakov v mlajših kategorijah, je danes v Celju potekalo še državno prvenstvo v sprintu na divjih vodah za mlajše kategorije. Vsi rezultati so na voljo na spodnji povezavi.

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71   »
Špela Ponomarenko Janić
Peter Kauzer