Dec 2020

Kategorija Novice Programi mladih

Slovenski pokal za mlajše kategorije se je zaključil v Ljubljani

admin | Tor, 22.09.2020

Slovenski pokal za mlajše kategorije se je pretekli vikend zaključil s tradicionalno spretnostno preizkušnjo za Zmajčkov pokal na Ljubljanici. V svojih kategorijah so se zmag veselili predstavniki KKK Tacen, KKK Nivo Celje, BD Steklarna Hrastnik, KK Soške elektrarne, BD Solkan, KKK Ljubljana, KK Simon, KKK Krško in KKK Čatež.

Mladi slalomisti v Tacnu za naslove državnih prvakov

admin | Pon, 14.09.2020

V Tacnu je potekalo tekmovanje mladi upi, ki je štelo tudi za državno prvenstvo v slalomu na divjih vodah za mlajše kategorije. Naslove prvakov v svojih kategorijah so si priveslali dvakrat Žiga Lin Hočevar, Jan Jančar, Aleša Verčič, Ula Skok in Tadej Tilinger.

Mladim slalomistom štiri skupne zmage v letošnji seriji ECA mladinskega pokala

admin | Sob, 12.09.2020

S tekmo v Krakovu se je zaključila letošnja okrnjena serija tekem za ECA evropski mladinski pokal v slalomu na divjih vodah. V skupnem seštevku so bili med najboljšimi tudi naši mladi predstavniki.

Mladi slalomisti uspešni na Poljskem

admin | Pon, 07.09.2020

V Krakovu, ki bo oktobra gostil evropsko prvenstvo v slalomu za mladince in mlajše člane, sta ta vikend potekali zadnji tekmi ECA evropskega mladinskega pokala v letošnjem letu. Peščica slovenskih predstavnikov na Poljskem je bila zelo uspešna. V konkurenci kajakašic do 14 let je skupno zmago dosegla Naja Pinterič, ki je bila v soboto prva, v nedeljo pa druga v tej kategoriji. Skupno drugo mesto med kajakašicami do 16 let je osvojila Daša Grešak, ki jena obeh tekmah zasedla drugo mesto. Med kajakaši do 14 let je bil najboljši Atej Zobec Urbančič, ki je na Poljskem zabeležil zmagi tako v soboto kot v nedeljo, v isti konkurenci pa je bil Rene Jeklin na koncu drugi, saj je zasedel v soboto tretje, v nedeljo pa drugo mesto.

V Hrastniku DP v sprintu na divjih vodah za mlajše kategorije

admin | Ned, 30.08.2020

Hrastnik je gostil državno prvenstvo v sprintu na divjih vodah za mlajše kategorije, vendar pa se je tekmovanja udeležilo tudi nekaj tekmovalk in tekmovalcev v drugih starostnih kategorijah.

V Roudnicah zmagal Atej Zobec Urbančič, Rene Jeklin tretji

admin | Ned, 16.08.2020

Dobre novice so prišle s Češke, kjer sta dva mlada kajakaša slovenske barve zastopala na ECA mladinskem evropskem pokalu v slalomu na divjih vodah. V kategoriji do 14 let je Atej Zobec Urbančič sobotnemu tretjemu mestu v nedeljo dodal zmago. V finalu je bil 77 stotink sekunde hitrejši od Nemca Antona Webra, na tretje mesto pa je priveslal še en naš predstavnik, in sicer Rene Jeklin.

Zadnja tekma ECA mladinskega evropskega pokala v slalomu na divjih vodah bo potekala v Krakovu.

Atej Zobec Urbančič tretji v Roudnicah

admin | Sob, 15.08.2020

Slovenski predstavniki se danes niso podili le po savskih brzicah, temveč tudi na Češkem. V Roudnicah nad Labem je potekal ECA mladinski evropski pokal v slalomu na divjih vodah. V finalu kajakašev do 14 let se je s tretjim mestom izkazal Atej Zobec Urbančič, ki je zaostal le za Čehoma Kryštofom Marekom in Michalom Kutekom. V isti kategoriji je veslal tudi Rene Jeklin in bil sedmi.

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120   »
Eva Terčelj
Luka Božič