Avg 2017

Kategorija Novice Programi mladih

V Solkanu še druga zmaga Nejca Polenčiča; Slovencem osem kolajn

admin | Ned, 18.06.2017

V Solkanu se je z drugo tekmo zaključil prvi tekmovalni vikend letošnje serije ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu na divjih vodah. Tako kot v soboto so tudi v nedeljo slovenski tekmovalci dobro unovčili poznavanje domače proge in dosegli mnogo uvrstitev povsem pri vrhu. Kanuist Nejc Polenčič je zmagal še drugi dan zapored, med kajakaši pa je s progo najbolje opravil tudi Tine Kancler. Slovenci so na drugi tekmi sicer skupaj osvojili osem kolajn.

Mladi slalomisti prvi dan ECA mladinskega pokala v Solkanu do sedmih kolajn

admin | Sob, 17.06.2017

Soške brzice ta vikend gostijo mlade slalomistke in slalomiste na divjih vodah, ki tekmujejo na tekmi ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu na divjih vodah. Na prvi tekmi so se slovenski predstavniki v močni mednarodni konkurenci skoraj 400 tekmovalcev in tekmovalk iz 13 držav izkazali s sedmimi kolajnami.

V Solkanu zaključek zimskega pokala

admin | Ned, 12.03.2017

V Solkanu se je zaključila serija tekem zimskega pokala za mlajše kategorije. V povsem spomladanskih razmerah so se najmlajši pomerili v kajakaškem zaprekatlonu, ki je bil speljan po celotnem kajakaškem centru ob Soči.

REZULTATE kajakaškega zaprekatlona lahko najdete tu.

KONČNA RAZVRSTITEV zimskega pokala 2017 je na voljo tu.

FOTOGALERIJA je na voljo na tej povezavi.

Sprememba urnika kajakaškega zaprekatlona v Solkanu

admin | Pon, 06.03.2017

SPREMEMBA RAZPISA: Organizatorji kajakaškega zaprekatlona, ki bo 11. marca v Solkanu, so na željo nekaterih udeležencev začetek prestavili za pol ure (sestanek vodij ekip bo ob 10. uri, začetek tekmovanja pa ob 11.30). Vse podrobnosti so v razpisu.

www.kajak-zveza.si/moduli/razpisi/files/ZAPREKATLON_SOLKAN_2017_7Xc7.pdf

Zimski duatlon mlajših kategorij v Kopru

admin | Sob, 21.01.2017

Najmlajši tekmovalci in tekmovalke so se danes mudili v Kopru, kjer so preverjali svoje spretnosti na tekmi zimskega pokala. Najprej so na stadionu Bonifika nastopili v tekaški preizkušnji, tej pa je pozneje na bazenu sledilo še tekmovanje v plavanju.

Ljubljanica gostila Zmajčkov pokal

admin | Sob, 24.09.2016

Na Ljubljanici je danes potekala zanimiva slalomska tekma s spretnostnimi ovirami za najmlajše tekmovalke in tekmovalce z imenom »Zmajčkov pokal«, ki je del serije tekmovanj za slovenski pokal. V Ljubljani se je predstavilo več kot 150 mladih slalomistk in slalomistov, ki so se na progo podali s startom z zaletišča, do cilja pa so morali premagati še nekaj spretnostnih ovir in tudi veslati vzvratno.

Vse rezultate si lahko ogledate na: http://www.timing-mojstrana.com/wp-content/uploads/Zmaj2016Uradni.pdf

Mladi spustaši tekmovali v Radovljici

admin | Tor, 13.09.2016

Radovljica je gostila tekmo slovenskega pokala v spustu na divjih vodah za mlajše kategorije. Kako so se odrezali mladi divjevodaši, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

REZULTATI

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78   »
Špela Ponomarenko Janić
Peter Kauzer