Sep 2020

Kategorija Novice Programi mladih

Prihaja poletje in z njim novi termini kajakaških šol

admin | Ned, 10.06.2012

Šolsko leto 2011/2012 se počasi približuje koncu, s tem pa prihajajo težko pričakovane poletne počitnice. Sončni in vroči poletni dnevi so kot nalašč za kajakaške užitke, ki nas lahko prijetno ohladijo. Slovenski kajakaški klubi bodo kot vsako leto doslej v poletnih mesecih organizirali kajakaške šole.

Očistimo Slovenijo - Peter Kauzer

admin | Pet, 16.03.2012

Pozdravljeni mladi kajakaši, kanuisti, čofotalčki…

Pred kratkim sem se vrnil s treninga v Avstraliji. Na južni polobli sem preživel skoraj šest tednov, ki sem jih dodobra izkoristil za trening. Sem utrujen in hkrati zadovoljen, ker priprave na Olimpijske igre v Londonu potekajo po načrtih. Upam, da ste tudi vi trenirali tako, kot je treba, in da boste v prihajajoči sezoni zadovoljni s svojim napredkom in rezultati.

Fotografija meseca februarja

admin | Čet, 15.03.2012

V mesecu februarju sta se na natečaj prijavili dve dekleti z zelo lepima fotografijama. Komisija, v sestavi Nina Jelenc, Stane Klemenc in Lenart Zore, se je odločila, da fotografija meseca februarja postane Eskimski obrat petnajstletne Neže Jarc.

Testiranje v teku in plavanju

admin | Ned, 11.03.2012

V nedeljo, 4. 3. 2012 smo v Kopru izvedli testiranje mladih kajakašev. Udeležilo se ga je 69 tekmovalcev iz osmih slovenskih klubov. Svoje sposobnosti so preizkusili v plavanju na 100 m in teku na 2400 m. Cicibanom smo  razdalji skrajšali za polovico.

Zimske priprave sprinterjev v Skradinu

admin | Ned, 11.03.2012

Velika in zelo mešana ekipa sprinterjev se je udeležila dvo-tedenskih priprav v hrvaškem Skradinu.

Kajakaški tabori v letu 2011

admin | Sob, 04.02.2012

Lansko poletje so se mladi slovenski kajakaši zbrali na dveh kajakaških taborih. Poleg druženja in poletne zabave je glavni namen takšnih taborov kvaliteten trening in ozaveščanje mladih, tako v smislu ekologije, kot tudi zdravega, športnega načina življenja.

Vabilo na Cooperjev test in plavanje v Žusterni

admin | Sob, 21.01.2012

POPRAVEK: Zaradi informativnega dneva na srednjih šolah je testiranje v Kopru s sobote, 11. februarja prestavljeno na nedeljo, 12. februarja, urnik pa ostaja nespremenjen. Na testiranje so vabljeni vsi tekmovalci in tekmovalke mlajših kategorij in tudi mladinci.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120   »
Eva Terčelj
Luka Božič