Okt 2020

Kategorija Novice Programi mladih

Najmlajši tekmovalci in tekmovalke v Posavju

admin | Ned, 21.06.2020

Pester tekmovalni vikend se je danes nadaljeval v Posavju. Mladi spustaši na divjih vodah so nastopali na tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije v klasičnem spustu v Krškem, mladi sprinterji pa v Brestanici na slovenskem pokalu za mlajše kategorije v sprintu na mirnih vodah.

Mladi slalomisti kot uvertura v večerni članski program

admin | Ned, 21.06.2020

Pester kajakaški dan na Savinji so že dopoldne s tekmo slovenskega pokala za mlajše kategorije odprli naši najmlajši tekmovalci in tekmovalke, ki so nastopili v preizkušnji slaloma na divjih vodah.

Mladi športniki sezono začeli v Mostu na Soči

admin | Sob, 13.06.2020

S tekmovalno sezono so začeli tudi naši najmlajši tekmovalci in tekmovalke. Most na Soči je gostil tradicionalni Puntarski pokal, ki je namenjen tako mirno- kot divjevodašem. Najprej so na prvi tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije v letošnjem letu svoje znanje prikazali mladi sprinterji na mirnih vodah, nato pa še najmlajši slalomisti.

Tudi letos bomo prisotni na Otroškem bazarju

admin | Sre, 07.08.2019

Gospodarsko razstavišče bo 14. in 15. septembra 2019 gostilo že 14. izvedbo Otroškega bazarja, največjega dogodka za družine v Sloveniji. V lanskem letu so našteli 24 tisoč obiskovalcev, ki so se udeležili prireditve izobraževalno-sejemske narave.

Mladi slalomisti za državne naslove v Kobaridu

admin | Sob, 13.07.2019

V Kobaridu je potekalo državno prvenstvo v slalomu na divjih vodah za mlajše kategorije.

Mladi slalomisti uspešni na evropskem pokalu v Valstagni

admin | Sre, 19.06.2019

Italijanska Valstagna je gostila drugo tekmo za ECA evropski mladinski pokal v slalomu na divjih vodah. Mladi slalomisti in slalomistke so se v sobotni in nedeljski tekmi odlično odrezali, dosegli kar 22 uvrstitev na stopničke skupaj v obeh tekmovalnih dneh, v skupnem seštevku rezultatov obeh dni pa je v svojih starostnih kategorijah med najboljšo trojico končala kar dvanajsterica.

Mladi slalomisti in sprinterji tekmovali na Mostu na Soči

admin | Ned, 09.06.2019

Most na Soči je gostil Puntarski pokal - tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije v slalomu in sprintu na mirnih vodah.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120   »
Eva Terčelj
Luka Božič