Apr 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Izbirno tekmovanje za kvalifikacije MOI bo na jezeru Vogršček

admin | Sre, 07.03.2018

To soboto, 10. marca 2018, naj bi v Bohinju potekalo izbirno tekmovanje za uvrstitev na kvalifikacijsko tekmo za nastop na mladinskih olimpijskih igrah, ki bodo oktobra potekale v Buenos Airesu. Zaradi slabih vremenskih razmer, v Bohinju je namreč še vedno veliko snega, je prišlo do spremembe lokacije izvedbe izbirnega tekmovanja.

Izbirno tekmovanje bo 10. marca tako potekalo na jezeru Vogršček v Vipavski dolini. Priporočamo, da s seboj prinesete dežnike in drugo zaščito pred dežjem, saj se obetajo padavine.

Kako do jezera?

Peljete se po avtocesti v smeri Nove Gorice, nato pa zapustite avtocesto pri izvozu Selo. Nadaljujete levo proti Novi Gorici – Črniče. Peljete se skozi vas Črniče in ko se spustite do dna klanca za vasjo, bo kmalu za vasjo odcep na levo stran. Ta sicer ni označen z nobeno tablo, a ga ni težko najti. Od tu nadaljujete pot do jezera.

Zaprekatlon v Solkanu znova odpovedan

admin | Sre, 07.03.2018

Po odpovedi zaprekatlona za zimski pokal zaradi izjemno nizkih temperatur pretekli konec tedna, so iz Solkana sporočili, da so prisiljeni odpovedati tudi nadomestni termin tekmovanja, ki naj bi bilo izvedeno to soboto, 10. 3. 2018. Tudi tokrat so krive vremenske razmere, saj je napovedan dež. Hvala za razumevanje.

Kajakaški zaprekatlon je prestavljen

admin | Pet, 02.03.2018

Zaradi slabe vremenske napovedi in zelo nizkih temperatur kajakaški zaprekatlon v Solkanu, napovedan za ta konec tedna, odpade. Prestavljen je na prihodnji teden. Hvala za razumevanje.

Pridružite se nam!

admin | Tor, 28.11.2017

V Ljubljani zaključek slovenskega pokala

admin | Ned, 17.09.2017

Ljubljana je gostila zaključni dogodek letošnjega slovenskega pokala za mlajše kategorije - Zmajčkov pokal 2017, slalomsko preizkušnjo s spretnostnimi ovirami na Ljubljanici.

Rezultati so na voljo na: http://www.timing-mojstrana.com/wp-content/uploads/Zmaj2017Uradni.pdf

Najmlajši divjevodaši v Solkanu tekmovali na DP

admin | Tor, 05.09.2017

Pretekli vikend so naši najmlajši divjevodaši v Solkanu tekmovali na državnem prvenstvu v slalomu in sprintu na divjih vodah. Rezultate lahko najdete na naslednji povezavi: http://www.timing-mojstrana.com/?p=2880

V Solkanu še druga zmaga Nejca Polenčiča; Slovencem osem kolajn

admin | Ned, 18.06.2017

V Solkanu se je z drugo tekmo zaključil prvi tekmovalni vikend letošnje serije ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu na divjih vodah. Tako kot v soboto so tudi v nedeljo slovenski tekmovalci dobro unovčili poznavanje domače proge in dosegli mnogo uvrstitev povsem pri vrhu. Kanuist Nejc Polenčič je zmagal še drugi dan zapored, med kajakaši pa je s progo najbolje opravil tudi Tine Kancler. Slovenci so na drugi tekmi sicer skupaj osvojili osem kolajn.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »