Avg 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Sprememba urnika kajakaškega zaprekatlona v Solkanu

admin | Pon, 06.03.2017

SPREMEMBA RAZPISA: Organizatorji kajakaškega zaprekatlona, ki bo 11. marca v Solkanu, so na željo nekaterih udeležencev začetek prestavili za pol ure (sestanek vodij ekip bo ob 10. uri, začetek tekmovanja pa ob 11.30). Vse podrobnosti so v razpisu.

www.kajak-zveza.si/moduli/razpisi/files/ZAPREKATLON_SOLKAN_2017_7Xc7.pdf

Zimski duatlon mlajših kategorij v Kopru

admin | Sob, 21.01.2017

Najmlajši tekmovalci in tekmovalke so se danes mudili v Kopru, kjer so preverjali svoje spretnosti na tekmi zimskega pokala. Najprej so na stadionu Bonifika nastopili v tekaški preizkušnji, tej pa je pozneje na bazenu sledilo še tekmovanje v plavanju.

Ljubljanica gostila Zmajčkov pokal

admin | Sob, 24.09.2016

Na Ljubljanici je danes potekala zanimiva slalomska tekma s spretnostnimi ovirami za najmlajše tekmovalke in tekmovalce z imenom »Zmajčkov pokal«, ki je del serije tekmovanj za slovenski pokal. V Ljubljani se je predstavilo več kot 150 mladih slalomistk in slalomistov, ki so se na progo podali s startom z zaletišča, do cilja pa so morali premagati še nekaj spretnostnih ovir in tudi veslati vzvratno.

Vse rezultate si lahko ogledate na: http://www.timing-mojstrana.com/wp-content/uploads/Zmaj2016Uradni.pdf

Mladi spustaši tekmovali v Radovljici

admin | Tor, 13.09.2016

Radovljica je gostila tekmo slovenskega pokala v spustu na divjih vodah za mlajše kategorije. Kako so se odrezali mladi divjevodaši, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

REZULTATI

Celje gostilo DP v slalomu za mlajše kategorije

admin | Ned, 21.08.2016

Za mladimi slalomisti na divjih vodah je dolg dan. V Celju so tekmovali na državnem prvenstvu, sledila pa je še tekma za Pokal Celja. Vsi rezultati so na voljo na spodnji povezavi.

Mladi divjevodaši v Celju tudi za državne naslove v sprintu na divjih vodah

admin | Ned, 21.08.2016

Po sobotnih slalomskih preizkušnjah za naslove državnih prvakov v mlajših kategorijah, je danes v Celju potekalo še državno prvenstvo v sprintu na divjih vodah za mlajše kategorije. Vsi rezultati so na voljo na spodnji povezavi.

Na Soči najmlajšim divjevodašem podelili naslove državnih prvakov spustu

admin | Sob, 09.07.2016

Na Soči je bila ob koncu kajakaškega tabora, ki je potekal v Tolminu, organizirana tudi tekma državnega prvenstva v spustu na divjih vodah v mlajših kategorijah. Start preizkušnje je bil pri volarskem mostu, cilj pa v kampu Gabrje.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »