Avg 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Tekma slovenska pokala v Ankaranu odpovedana

admin | Tor, 30.06.2015

Organizatorji so odpovedali tekmo slovenskega pokala v sprintu na mirnih vodah za mlajše kategorije, ki bi morala potekati 19. julija v Ankaranu.

V dopisu so zapisali:

V tej poletni sezoni je stanje na Sv. Katarini, kjer imamo klub in kjer smo tudi planirali izpeljati tekmo slovenskega pokala, dobesedno noro in neznosno. Že  izvajanje rednih treningov je nevarno, kajti na isti lokaciji so gliserji, »skuteristi«, plavalci …

Ker na dan planirane pokalne tekme (19. 7. 2015) ne moremo zagotoviti niti minimalnih varnostnih pogojev (Luška kapitanija nam izda dovoljenje za tekmo pod pogojem, da ne oviramo vplutja in izplutja bark v oz. iz mandrača), smo se odločili, da tekmo odpovemo oz. pošiljamo sporočilo v razmislek, ali je smiselno, da tekmo morda preložimo na september, ko bo na Katarini manj vsega dogajanja.

KKK Orka

Najmlajši slalomisti tekmovali v Hrastniku

admin | Pon, 15.06.2015

Pretekli vikend niso bili dejavni le spustaši na divjih vodah, ki so v Celju nastopili na finalu evropskega pokala v sprintu na divjih vodah, in mladinci, ki so na istem prizorišču nastopili na državnem prvenstvu v slalomu na divjih vodah. V soboto so se najmlajši tekmovalci in tekmovalke v slalomu pomerili na Savi pri Hrastniku, kjer so organizirali tekmo slovenskega pokala za mlajše kategorije.

DP v velikem kanuju za osnovne šole tudi letos v Bohinju

admin | Ned, 14.06.2015

Bohinj je tudi letos gostil tekmo državnega prvenstva v velikih kanujih za osnovne šole. V  prvi polovici maja, natančneje 14. maja, so se osnovnošolci zbrali na prizorišču, ki bo v začetku julija gostilo evropsko prvenstvo v kajakaškem maratonu, in pokazali svoje kanuistično znanje.

Mladi sprinterji na mirnih vodah sezono slovenskega pokala začeli v Murski Soboti

admin | Ned, 14.06.2015

Po divjevodaših so maja sezono tekem slovenskega pokala za mlajše kategorije začeli tudi sprinterji na mirnih vodah. Prva pot jih je vodila v Prekmurje, kjer so nastopili v Murski Soboti. V osemnajstih tekmovalnih kategorijah so se najbolje odrezali tekmovalci KKK Žusterna, KKK Čatež, KKK Bohinj in KKK Orka.

Slalomsko tekmo odnesel previsok vodostaj, tekmovalci so se zato pomerili v sprintu

admin | Ned, 14.06.2015

Čatež bi moral gostiti slalomsko tekmo slovenskega pokala za mlajše kategorije, a so bili primorani preizkušnjo zaradi previsokega vodostaja odpovedati. Namesto med slalomskimi vrati so se najmlajši tekmovalci pomerili v sprintu na divjih vodah. Kolajne so osvojili predstavniki sedmih slovenskih klubov.

Druga tekma slovenskega pokala v Brestanici

admin | Ned, 14.06.2015

Po uvodni tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije v sprintu na mirnih vodah, ki jo je gostila Murska Sobota, so se mladi tekmovalci in tekmovalke le teden dni kasneje odpravili v Brestanico. Tako kot na prvi tekmi so tudi na drugi največ uspeha doživeli predstavniki KKK Orka, KKK Žusterna, KKK Čatež in KKK Bohinj.

Tretja tekma slovenskega pokala v sprintu na mirnih vodah potekala na Obali

admin | Ned, 14.06.2015

Serija tekem slovenskega pokala za mlajše kategorije v sprintu na mirnih vodah se je nadaljevala na Obali. V organizaciji KKK Adria Ankaran so mladi svoje spretnosti preizkušali na slovenskem morju v Ankaranu, kjer so predstavniki devetih slovenskih klubov tekmovali v 22 kategorijah.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »