Jun 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Mladi sprinterji na mirnih vodah sezono slovenskega pokala začeli v Murski Soboti

admin | Ned, 14.06.2015

Po divjevodaših so maja sezono tekem slovenskega pokala za mlajše kategorije začeli tudi sprinterji na mirnih vodah. Prva pot jih je vodila v Prekmurje, kjer so nastopili v Murski Soboti. V osemnajstih tekmovalnih kategorijah so se najbolje odrezali tekmovalci KKK Žusterna, KKK Čatež, KKK Bohinj in KKK Orka.

Slalomsko tekmo odnesel previsok vodostaj, tekmovalci so se zato pomerili v sprintu

admin | Ned, 14.06.2015

Čatež bi moral gostiti slalomsko tekmo slovenskega pokala za mlajše kategorije, a so bili primorani preizkušnjo zaradi previsokega vodostaja odpovedati. Namesto med slalomskimi vrati so se najmlajši tekmovalci pomerili v sprintu na divjih vodah. Kolajne so osvojili predstavniki sedmih slovenskih klubov.

Druga tekma slovenskega pokala v Brestanici

admin | Ned, 14.06.2015

Po uvodni tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije v sprintu na mirnih vodah, ki jo je gostila Murska Sobota, so se mladi tekmovalci in tekmovalke le teden dni kasneje odpravili v Brestanico. Tako kot na prvi tekmi so tudi na drugi največ uspeha doživeli predstavniki KKK Orka, KKK Žusterna, KKK Čatež in KKK Bohinj.

Tretja tekma slovenskega pokala v sprintu na mirnih vodah potekala na Obali

admin | Ned, 14.06.2015

Serija tekem slovenskega pokala za mlajše kategorije v sprintu na mirnih vodah se je nadaljevala na Obali. V organizaciji KKK Adria Ankaran so mladi svoje spretnosti preizkušali na slovenskem morju v Ankaranu, kjer so predstavniki devetih slovenskih klubov tekmovali v 22 kategorijah.

Mladi slalomisti odprli letošnjo serijo tekem za slovenski pokal

admin | Ned, 03.05.2015

Celjski kajakaški center je gostil prvo tekmo slovenskega pokala v slalomu na divjih vodah za mlajše kategorije. Na Savinji je nastopilo okoli 130 tekmovalk in tekmovalcev iz osmih slovenskih klubov ter nekaj predstavnikov Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

V Tacnu sezono 2015 odprli tudi najmlajši

admin | Sob, 28.03.2015

Še preden so se po slalomski progi v Tacnu spustili člani in mladinci, so le nekaj metrov stran – v kanalu – tekmovali tudi najmlajši slalomisti in slalomistke.  Nastopili so v treh starostnih kategorijah, tekme pa so se udeležili predstavniki šestih slovenskih klubov in nekaj mladih slalomistov iz Bosne in Hercegovine.

Solkan gostil tekmo zimskega pokala v zaprekatlonu

admin | Pon, 09.03.2015

Mladi kajakaši in kajakašice so pretekli vikend nastopili na še zadnji preizkušnji letošnje serije tekem za zimski pokal. Kar 154 tekmovalk in tekmovalcev je prišlo v Solkan, kjer so jim ob reki Soči in okoli kajakaškega centra pripravili razgiban poligon, na katerem so morali prikazati različne spretnosti in se uspešno spopasti z najrazličnejšimi ovirami, na koncu pa tudi z vzpetino, ki jih je ločila od cilja. Nastopili so tako predstavniki mirno- kot divjevodaških klubov, sodelujoči pa so bili razvrščeni v tri starostne kategorije.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »