Jun 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Državni naslovi razdeljeni mladim kajakašem

admin | Pet, 24.08.2018

Savske brzice so gostile kajakaški fesitval 'mladi upi', ki je prinesel tri tekme državnega prvenstva za mlajše kategorije, in sicer v klasičnem spustu na divjih vodah, v slalomu na divjih vodah in v sprintu na divjih vodah. Čestitke vsem sodelujočim, še posebej pa nosilcem kolajn.

Najmlajši divjevodaši ta konec tedna v Tacnu

admin | Tor, 14.08.2018

Medtem ko se bodo najboljši slovenski mladinci in mlajši člani ta konec tedna za čim boljše uvrstitve potegovali na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah za mladince in mlajše člane, bodo najmlajši slovenski divjevodaši svoje znanje kazali na savskih brzicah. Med petkom in nedeljo bodo na Savi potekala kar tri državna prvenstva za mlajše kategorije.

Mladi slalomisti sezono evropskih pokalov odprli v Italiji

admin | Pon, 18.06.2018

Italijanska Valstagna je gostila uvodno tekmovanje ECA evropskega mladinskega pokala v slalomu na divjih vodah, ki so se ga udeležili tudi naši najmlajši divjevodaši iz treh slovenskih klubov.

V Posavju kar dve tekmi slovenskega pokala

admin | Ned, 27.05.2018

Mlade tekmovalke in tekmovalci so se to soboto mudili v Posavju, natančneje v Brestanici in Krškem, kjer sta potekali dve tekmi slovenskega pokala za mlajše kategorije. Bodoči šampioni so se pomerili v spustu na divjih vodah, pa tudi v sprintu na mirnih vodah.

Prva tekma XIX. slovenskega pokala kajaka na mirnih vodah v sprintu pod streho

admin | Ned, 13.05.2018

Na včerajšnji prvi tekmi XIX. Slovenskega pokala kajaka na mirnih vodah v sprintu za mlajše selekcije se je v Žusterni med seboj pomerilo skoraj 90 tekmovalcev in tekmovalk iz 9 slovenskih kajak kanu klubov: ankaranskih Adrie, Ankarana in Orke, Krškega, Čateža, Bohinja, Ljubljane, novogoriških Soških elektrarn in domače Žusterne, ki je ob gmotni podpori Mestne občine Koper in v sodelovanju s Kajakaško zvezo Slovenije tekmovanje tudi organizirala. Za varnost med izvedbo tekme so poskrbeli pripadniki Slovenske vojske, Gasilcev Koper in prostovoljno zdravstveno osebje z zdravnikom Aljažem Lazarjem.

Mladi sprinterji sezono začenjajo v Žusterni

admin | Čet, 10.05.2018

Slovenski pokal se je začel v Celju

admin | Pet, 04.05.2018

Maj je prinesel prvo tekmo za slovenski pokal v slalomu na divjih vodah za mlajše kategorije. Na Savinji so se pomerili najmlajši cicibani, mlajši dečki in mlajše deklice, starejši dečki in deklice, pa tudi nekaj slalomistov in slalomistk, starejših od 15 let.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »