Feb 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Peta tekma slovenskega pokala v sprintu v Ankaranu

admin | Pet, 26.09.2014

Najmlajši tekmovalci v sprintu na mirnih vodah so se v Ankaranu pomerili na peti tekmi slovenskega pokala. Tekmovalci so nastopali na 200-, 1000- in 2000-metrskih razdaljah, razdeljeni pa so bili v različne starostne kategoriji. Tekmovalci in tekmovalke so bili razdeljeni v skupine mlajših od 14 let, rojenih v letih 1996-1997, 1998-1999, 2000-2001, 2002-2003, rojenih do leta 2004 ter mlajših od 18 let.

Podrobnejše rezultate lahko najdete tukaj.

Ljubljanica znova gostila Zmajčkov pokal

admin | Pet, 26.09.2014

Najmlajši tekmovalci so tudi letos nastopili na tradicionalni slalomski tekmi s prirejenimi pravili – na Zmajčkovem pokalu. Na Ljubljanici smo videli več kot 200 startov najmlajših slalomistov, ki so se pomerili v enajstih starostnih kategorijah.

Slalomski slovenski pokal v Solkanu

admin | Pet, 26.09.2014

Kajakaška sezona 2014 gre počasi h koncu. Mladi slalomisti na divjih vodah so septembra nastopili na tekmi slovenskega pokala v Solkanu. Startali so v trinajstih starostnih kategorijah, tudi na tej tekmi pa so bili v ospredju tisti tekmovalci, ki so najvišja mesta dosegali skozi celotno sezono.

Tacen gostil še DP v slalomu za najmlajše

admin | Sob, 30.08.2014

Kajakaški tabor za najmlajše kajakaše, ki je ta teden potekal na slalomski progi v Tacnu, se je zaključil s tekmo državnega prvenstva v slalomu za mlajše kategorije. Mladi tekmovalci na divjih vodah so pokazali, da so vsestranski, saj so se na vrhu znova zvrstili tisti, ki so se izkazali že na nedavnih državnih prvenstvih v sprintu in klasičnem spustu na divjih vodah, ki sta bila prav tako organizirana na Savi.

Najmlajši na Savi nastopili na DP v spustu

admin | Pet, 29.08.2014

Nekaj dni po sprinterski preizkušnji v Hrastniku so mladi tekmovalci nastopili še na državnem prvenstvu v klasičnem spustu na divjih vodah. To je prav tako potekalo na Savi, tekmovalke in tekmovalci pa so se pomerili na progi od Medvod do Tacna.

Mladi državni prvaki v sprintu na divjih vodah so znani

admin | Pon, 25.08.2014

Hrastnik je minuli vikend gostil tekmo državnega prvenstva v sprintu na divjih vodah za tekmovalce v mlajših kategorijah. Tekmovalke in tekmovalci so nastopili v kategorijah mlajših in starejših dečkov in deklic ter kategorijah cicibank in cicibanov.

Mladi slovenski slalomisti uspešni v Solkanu – v dveh dneh 24 kolajn

admin | Ned, 20.07.2014

V Solkanu je ta konec tedna potekala močna mednarodna slalomska tekma za mlade slalomiste. Na prvi tekmi evropskega pokala ECA Junior Cup v tej sezoni so se slovenski tekmovalci odrezali zelo dobro, saj so v dveh dneh osvojili kar 24 kolajn. V soboto so se na stopničke uvrstili Alja Kozorog med kajakašicami in kanuistkami, Niko Testen, Tine Kancler, Urh Turnšek med kajakaši in kanuisti, Vid Oštrbenk, Tine Kancler – Jakob Jež, Beno Kunst – Vid Oštrbenk ter Nejc Polenčič – Štefan Božič. Tudi v nedeljo so domači slalomisti nadaljevali z zbiranjem kolajn. Osvojili so jih Vid Kuder Marušič, Niko Testen, Tine Kancler, Jakob Jeklin, Teo Karner, Urh Turnšek med kajakaši in kanuisti, Lea Novak, Alja Kozorog med kajakašicami in kanuistkami, Tine Kancler in Jakob Jež, Beno Kunst in Vid Oštrbenk, Nejc Polenčič in Štefan Božič ter Vid Oštrbenk med kanuisti.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »