Apr 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Mladi slalomisti tokrat tekmovali v Hrastniku

admin | Ned, 29.06.2014

Hrastnik je gostil tekmo slovenskega pokala za najmlajše slalomiste. Tekmovalci in tekmovalke so nastopili v dvanajstih različnih kategorijah. Uvrstitev med najboljše tri so se razveselili tekmovalci in tekmovalke osmih različnih klubov. Kateri slalomisti in slalomistke so bili najboljši pa si lahko ogledate v nadaljevanju.

Mladi slalomisti tekmovali v Čatežu

admin | Ned, 08.06.2014

Ta vikend niso aktivni le slalomisti na divjih vodah, ki tekmujejo na tekmi za svetovni pokal v Londonu, ter tekmovalci v kajakaškem maratonu, ki se merijo na tekmi svetovnega pokala v Bohinju. V Čatežu so na tekmi za slovenski pokal nastopili tudi najmlajši slalomisti, ki jih bomo čez nekaj let morda videvali tudi na najpomembnejših članskih tekmah. Zmage v svojih kategorijah so si priveslali tekmovalci in tekmovalke iz različnih klubov, kateri so bili najboljši pa si lahko ogledate v nadaljevanju.

Dvojna zmaga bohinjcev

admin | Pet, 16.05.2014

Bohinj je gostil državno prvenstvo osnovnih šol v velikih kanujih. Tekmovalo je 14 ekip z osmih osnovnih šol. V eni kategoriji so tekmovali registrirani kajakaši, v drugi pa ostali osnovnošolci. Proga je bila dolga 200 metrov. Ekipe so bile dobro pripravljene in večkrat je odločal foto finiš.

Pri kajakaših je  zmagala bohinjska ekipa sestavljena iz kajakašev domačega kluba, druga je bila OŠ Vavta vas, tretja pa OŠ Brežice. Pri ostalih je zmagala druga bohinjska ekipa. Tako so domačini dosegli dvojno zmago in potrdili prvo mesto s prejšnjega  državnega prvenstva. Prireditev se je zaključila malo po drugi uri popoldan.

Izvedbo tekme name je omogočilo Gostišče Pod Brezo - Pod Skalco, na razpolago so nam dali gostinski lokal na prireditvenem prostoru Pod Skalco. Za izposojo velikih kanujev se zahvaljujemo Pac sportu in CŠOD-ju. Za izvedbo tekme se zahvaljujemo Živi Cankar in njeni ekipi s Kajakaške zveze Slovenije. Podjetje Roto iz Murske Sobote...

Bohinj gostil tekmo DP osnovnih šol v velikih kanujih

admin | Pet, 16.05.2014

Učenci osnovnih šol so letos znova nastopili na tekmi državnega prvenstva v velikih kanujih, ki jo je gostil Bohinj. Tekmovalo je 14 ekip, ki so bile razdeljene na registrirane in neregistrirane tekmovalce, zmag v obeh kategorijah pa so se veselili domači bohinjski tekmovalci.

Mladi sprinterji tekmovali v Nemčiji

admin | Čet, 08.05.2014

Nekaj mladih slovenskih sprinterjev iz KK Soške elektrarne in KKK Bohinj se je pretekli konec tedna udeležilo 23. brandenburške regate, na kateri je nastopilo izjemno veliko število tekmovalcev. Poleg množice nemških tekmovalcev in slovenskih predstavnikov so tekmovali tudi ukrajinski in danski tekmovalci.

Rezultate, dosežene na 23. brandenburški regati, si lahko ogledate tukaj.

V Celju dominirali domači kajakaši

admin | Pon, 05.05.2014

Celje je gostilo tekmo slovenskega pokala za mlajše kategorije, na kateri so v konkurenci kajakašev prednjačili tekmovalci domačega kluba. Vid Karner je zmagal med mladinci, Urh Turnšek med starejšimi dečki (zmagal je tudi v konkurenci kanuistov), med cicibankami pa se je zmage veselila še Maša Rebernik.

Največje število kolajn 3. tekme slovenskega pokala ostalo v domačem KKK Žusterna

admin | Tor, 16.07.2013

Koper, 15. julij 2013 - Kajak kanu klub Žusterna je v soboto 13. julija uspešno izvedel 3. tekmo XIV. slovenskega pokala v športni disciplini kajak na mirnih vodah.  Tekme se je udeležilo več kot 100 tekmovalcev iz sedmih slovenskih kajak kanu klubov, in sicer: Orke iz Ankarana, Soških elektrarn, Čateža, Krškega, Bohinja, Adrie iz Ankarana in domačega kluba iz Žusterne.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »