Avg 2020

Kategorija Novice Programi mladih

V Zimskem pokalu za najmlajše le še eno dejanje

admin | Čet, 12.02.2015

Medtem ko se vrhunski tekmovalci na mirnih in divjih vodah na prihajajočo sezono pripravljajo v toplih krajih, tudi najmlajši ne počivajo. V jesensko-zimskem obdobju že tradicionalno sodelujejo v preizkušnjah Zimskega pokala, v katerem tako divje- kot mirnovodaši kažejo različne spretnosti. Tokratna serija tekem za Zimski pokal se je začela že lani, ko so se najmlajši v drugi polovici novembra pomerili v orientaciji na Sv. Urhu. V začetku februarja je sledila preizkušnja v teku na smučeh na Pokljuki, le teden dni kasneje so se mladi kajakaši in kajakašice srečali v Kopru, kjer so nastopili v plavanju in teku, 7. marca pa jih čaka še preizkušnja v zaprekatlonu. Zaključno tekmovanje bo potekalo v Solkanu, mladi pa bodo svoje spretnosti kazali okoli kajakaškega centra, kjer bo tekmovalna proga za zaprekatlon nudila najrazličnejše ovire.

Peta tekma slovenskega pokala v sprintu v Ankaranu

admin | Pet, 26.09.2014

Najmlajši tekmovalci v sprintu na mirnih vodah so se v Ankaranu pomerili na peti tekmi slovenskega pokala. Tekmovalci so nastopali na 200-, 1000- in 2000-metrskih razdaljah, razdeljeni pa so bili v različne starostne kategoriji. Tekmovalci in tekmovalke so bili razdeljeni v skupine mlajših od 14 let, rojenih v letih 1996-1997, 1998-1999, 2000-2001, 2002-2003, rojenih do leta 2004 ter mlajših od 18 let.

Podrobnejše rezultate lahko najdete tukaj.

Ljubljanica znova gostila Zmajčkov pokal

admin | Pet, 26.09.2014

Najmlajši tekmovalci so tudi letos nastopili na tradicionalni slalomski tekmi s prirejenimi pravili – na Zmajčkovem pokalu. Na Ljubljanici smo videli več kot 200 startov najmlajših slalomistov, ki so se pomerili v enajstih starostnih kategorijah.

Slalomski slovenski pokal v Solkanu

admin | Pet, 26.09.2014

Kajakaška sezona 2014 gre počasi h koncu. Mladi slalomisti na divjih vodah so septembra nastopili na tekmi slovenskega pokala v Solkanu. Startali so v trinajstih starostnih kategorijah, tudi na tej tekmi pa so bili v ospredju tisti tekmovalci, ki so najvišja mesta dosegali skozi celotno sezono.

Tacen gostil še DP v slalomu za najmlajše

admin | Sob, 30.08.2014

Kajakaški tabor za najmlajše kajakaše, ki je ta teden potekal na slalomski progi v Tacnu, se je zaključil s tekmo državnega prvenstva v slalomu za mlajše kategorije. Mladi tekmovalci na divjih vodah so pokazali, da so vsestranski, saj so se na vrhu znova zvrstili tisti, ki so se izkazali že na nedavnih državnih prvenstvih v sprintu in klasičnem spustu na divjih vodah, ki sta bila prav tako organizirana na Savi.

Najmlajši na Savi nastopili na DP v spustu

admin | Pet, 29.08.2014

Nekaj dni po sprinterski preizkušnji v Hrastniku so mladi tekmovalci nastopili še na državnem prvenstvu v klasičnem spustu na divjih vodah. To je prav tako potekalo na Savi, tekmovalke in tekmovalci pa so se pomerili na progi od Medvod do Tacna.

Mladi državni prvaki v sprintu na divjih vodah so znani

admin | Pon, 25.08.2014

Hrastnik je minuli vikend gostil tekmo državnega prvenstva v sprintu na divjih vodah za tekmovalce v mlajših kategorijah. Tekmovalke in tekmovalci so nastopili v kategorijah mlajših in starejših dečkov in deklic ter kategorijah cicibank in cicibanov.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113   »
Eva Terčelj
Luka Božič