Apr 2019

Kategorija Novice Programi mladih

Očistimo Slovenijo - Peter Kauzer

admin | Pet, 16.03.2012

Pozdravljeni mladi kajakaši, kanuisti, čofotalčki…

Pred kratkim sem se vrnil s treninga v Avstraliji. Na južni polobli sem preživel skoraj šest tednov, ki sem jih dodobra izkoristil za trening. Sem utrujen in hkrati zadovoljen, ker priprave na Olimpijske igre v Londonu potekajo po načrtih. Upam, da ste tudi vi trenirali tako, kot je treba, in da boste v prihajajoči sezoni zadovoljni s svojim napredkom in rezultati.

Fotografija meseca februarja

admin | Čet, 15.03.2012

V mesecu februarju sta se na natečaj prijavili dve dekleti z zelo lepima fotografijama. Komisija, v sestavi Nina Jelenc, Stane Klemenc in Lenart Zore, se je odločila, da fotografija meseca februarja postane Eskimski obrat petnajstletne Neže Jarc.

Testiranje v teku in plavanju

admin | Ned, 11.03.2012

V nedeljo, 4. 3. 2012 smo v Kopru izvedli testiranje mladih kajakašev. Udeležilo se ga je 69 tekmovalcev iz osmih slovenskih klubov. Svoje sposobnosti so preizkusili v plavanju na 100 m in teku na 2400 m. Cicibanom smo  razdalji skrajšali za polovico.

Zimske priprave sprinterjev v Skradinu

admin | Ned, 11.03.2012

Velika in zelo mešana ekipa sprinterjev se je udeležila dvo-tedenskih priprav v hrvaškem Skradinu.

Kajakaški tabori v letu 2011

admin | Sob, 04.02.2012

Lansko poletje so se mladi slovenski kajakaši zbrali na dveh kajakaških taborih. Poleg druženja in poletne zabave je glavni namen takšnih taborov kvaliteten trening in ozaveščanje mladih, tako v smislu ekologije, kot tudi zdravega, športnega načina življenja.

Vabilo na Cooperjev test in plavanje v Žusterni

admin | Sob, 21.01.2012

POPRAVEK: Zaradi informativnega dneva na srednjih šolah je testiranje v Kopru s sobote, 11. februarja prestavljeno na nedeljo, 12. februarja, urnik pa ostaja nespremenjen. Na testiranje so vabljeni vsi tekmovalci in tekmovalke mlajših kategorij in tudi mladinci.

Kajakaši otrokom popestrili dan

admin | Sob, 07.01.2012

Redki so trenutki, ko se na istem mestu zberejo nekateri najboljši slovenski slalomisti, spustaši in sprinterji na mirnih vodah, kot so se ob koncu avgusta zbrali v mladinskem zdravilišču oziroma letovišču na Debelem rtiču. Slovenski kajakaši so z obiskom in predstavitvijo športa polepšali dan številnim otrokom, ki so zadnje dni poletnih počitnic preživljali ob morju.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »