Jul 2019

Kategorija Novice Rekreacija

Dolenjski dnevi na Krki 2019

admin | Tor, 18.06.2019

Vljudno vabljeni na Spust po Krki v okviru akcije Voda za vedno!

Prijave: http://dannakrki.obcina-straza.si/

Vabilo na spust po Dravi 2019

admin | Pon, 10.06.2019

Vabilo na 24 ur veslanja za dober namen 2019

admin | Pon, 10.06.2019

Konec junija bomo že šesto leto zapored organizirali rekreativno humanitarno akcijo 24 ur veslanja za dober namen. Tudi letos bo z nami humanitarno društvo Hiša sonca. Prireditev poteka na krožni progi na reki Ljubljanici in nas vodi skozi središče mesta med Livado in Ambroževim trgom. Veslanje vseh 24 ur je izziv le za najbolj vztrajne. Vsi, ki vas takšni izzivi ne navdušujejo, pa se nam vseeno lahko pridružite. Posameznik lahko prevesla le en krog in s tem sodeluje v humanitarni akciji.

Vabimo vas na Spust po Dravi 2019

admin | Pet, 07.06.2019

V soboto, 15. 6. 2019, bo v okviru akcije Voda za Vedno - Kajakaške zveze Slovenije potekal spust po reki Dravi . Spusta se lahko udeležite s kajaki, kanuji, SUP-i ...

Start bo v vasi Starše, ob 11. uri: https://goo.gl/maps/K4iroJn42M92jxu86

Cilj spusta bo na pomolu pri Termah Ptuj.

To soboto na Ljubljanici Festival zmajevih čolnov

admin | Čet, 06.06.2019

V soboto, 8. junija 2019, s pričetkom ob 11:30 bo na Ljubljanici pri prulskem mostu v sodelovanju Kajakaške zveze Slovenije in Konfucijevega inštituta Ljubljana potekal Festival zmajevih čolnov in predstavitev kitajske kuhinje.

Dogajati se bo sicer začelo že pred 11:30, saj bodo prijavljene ekipe od 9. ure dalje pred tekmovalnim delom festivala lahko opravile trening v zmajevem čolnu.

Pridružite se nam!

Voda za vedno 2019

admin | Sre, 05.06.2019

Prenesi v PDF.

Na Dunaju tekmovanje v ekstremnem slalomu in rekreativni spust po Donavi

admin | Tor, 23.04.2019

Za vse navdušence nad ekstremnim slalomom na divjih vodah bo zanimiva naslednja informacija, ki je prišla iz Avstrije. Organizatorji namreč vse zainteresirane vabijo na prvo izvedbo dunajskega tekmovanja v ekstremnem slalomu, ki bo potekala 25. maja. Čolne bodo priskrbeli organizatorji, nastopati pa bo mogoče v različnih starostnih skupinah, od najmlajših pa do članov in veteranov. Prijavnina znaša 10 ali 15 evrov (odvisno od starostne skupine). Zadnji rok za prijave je 20. maj 2019.

Isti dan bodo organizirali tudi rekreativni spust po Donavi.

Vse informacije za oba dogodka so na voljo v razpisu (tu).

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92   »