Jul 2020

Kategorija Novice Rekreacija

Udeleženci spusta 24 ur veslanja za dober namen skupaj preveslali več kot 720 krogov

admin | Ned, 21.06.2020

Tudi letos so organizatorji dobrodelnega spusta 24 ur veslanja za dober namen – Kajakaška zveza Slovenije, Kajak kanu klub Ljubljana in Hiša sonca – zadovoljni z odzivom udeležencev in številom preveslanih krogov. Letošnji izkupiček iz prijavnin, donacij in sponzorstva bo namenjen letovanju otrok v letovišču Pacug, ki ga upravlja Zveza prijateljev mladine Slovenije Vič-Rudnik. Tudi letos so se vabilu odzvali diplomati in zaposleni na predstavništvih, ki so po Ljubljanici v zmajskih čolnih zaveslali v družbi naših reprezentantov.

24 ur veslanja za dober namen 2020

admin | Sre, 10.06.2020

Humanitarna akcija 24 ur veslanja za dober namen bo letos potekala med 19. in 20. junijem 2020. Letošnji izkupiček od prijavnin, donacij in sponzorstva bo namenjen letovanju otrok v letovišču Pacug, ki ga upravlja Zveza prijateljev mladine Slovenije Vič-Rudnik. Vse podrobnosti so na voljo v letaku (prenos).

Vljudno vabljeni!

Vabimo vas na 24 ur veslanja za dober namen 2020

admin | Tor, 02.06.2020

Soška regata 2019 prestavljena

admin | Pet, 06.09.2019

Zaradi slabe vremenske napovedi za nedeljo, 8. septembra 2019, organizatorji sporočajo, da so bili primorani prestaviti 34. soško regato in SUP pokal Slovenije. Prireditev je prestavljena za en teden, na nedeljo, 15. 9. 2019. Časovnica dogodka bo ostala enaka, kot je bila predvidena za ta konec tedna.

Več informacij: https://www.facebook.com/SocaKayakRaceFever/

Vabilo na prvi memorial dr. Stanka Nikoliča, spust po Kolpi

admin | Sre, 31.07.2019
TŠD Kostel želi z organizacijo spusta po reki Kolpi počastiti spomin na dolgoletnega predsednika društva in začetnika organiziranih vodnih športov v zgornji kolpski dolini, dr. Stanka Nikoliča. Spust je rekreativne in ekološke narave, primeren za kajak, kanu in raft.

Vse informacije so na voljo v razpisu (prenos).

Dolenjski dnevi na Krki 2019

admin | Tor, 18.06.2019

Vljudno vabljeni na Spust po Krki v okviru akcije Voda za vedno!

Prijave: http://dannakrki.obcina-straza.si/

Vabilo na spust po Dravi 2019

admin | Pon, 10.06.2019

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92   »