Dec 2020

Kategorija Novice Rekreacija

Vabilo na 35. Soško regato

admin | Čet, 03.09.2020

ZPMS prejel ček z donacijo sredstev, zbranih v akciji 24 ur veslanja za dober namen

admin | Čet, 27.08.2020

Darja Groznik, predsednica Zveze prijateljev mladine Slovenije, in Urška Vrtačnik, sekretarka ZPM Ljubljana Vič – Rudnik, sta danes na Kajak kanu klubu Ljubljana prejeli simbolični ček z donacijo sredstev, zbranih na dobrodelnem kajakaškem dogodku 24 ur veslanja za dober namen. Predali so ga Andrej Ribič, predsednik Kajakaške zveze Slovenije, direktor KZS Andrej Jelenc in predsednik dobrodelnega društva Hiša sonca Anton Pregelj.

KZS, KKK Ljubljana in Dobrodelno društvo Hiša sonca namreč že sedem let organizirajo dobrodelni 24-urni spust po Ljubljanici, zbrana sredstva pa namenjajo posameznikom ali organizacijam, ki jim tovrstna pomoč pride še kako prav. Letos so bila zbrana sredstva namenjena počitnicam otrok v letovišču Pacug, ki ga upravlja Zveza prijateljev mladine Slovenije Vič-Rudnik. S sredstvi, zbranimi iz prijavnin in donacij, je bilo brezplačno letovanje omogočeno 20 otrokom. Otroke sta v času letovanja v Pacugu obiskala Andrej Jelenc in Simon Oven, svetovni in evropski prvak v spustu na divjih vodah, ter jim predstavila osnove kajakaštva, otroci pa so poletne počitnice lahko izkoristili tudi za nekaj prvih...

Voda za vedno na Savi Dolinki letos odpade

admin | Pet, 24.07.2020

Spust v okviru akcije Voda za vedno na Savi Dolinki, ki bi moral biti 25. 7. 2020, zaradi Covid-19 odpade. Hvala za razumevanje.

Udeleženci spusta 24 ur veslanja za dober namen skupaj preveslali več kot 720 krogov

admin | Ned, 21.06.2020

Tudi letos so organizatorji dobrodelnega spusta 24 ur veslanja za dober namen – Kajakaška zveza Slovenije, Kajak kanu klub Ljubljana in Hiša sonca – zadovoljni z odzivom udeležencev in številom preveslanih krogov. Letošnji izkupiček iz prijavnin, donacij in sponzorstva bo namenjen letovanju otrok v letovišču Pacug, ki ga upravlja Zveza prijateljev mladine Slovenije Vič-Rudnik. Tudi letos so se vabilu odzvali diplomati in zaposleni na predstavništvih, ki so po Ljubljanici v zmajskih čolnih zaveslali v družbi naših reprezentantov.

24 ur veslanja za dober namen 2020

admin | Sre, 10.06.2020

Humanitarna akcija 24 ur veslanja za dober namen bo letos potekala med 19. in 20. junijem 2020. Letošnji izkupiček od prijavnin, donacij in sponzorstva bo namenjen letovanju otrok v letovišču Pacug, ki ga upravlja Zveza prijateljev mladine Slovenije Vič-Rudnik. Vse podrobnosti so na voljo v letaku (prenos).

Vljudno vabljeni!

Vabimo vas na 24 ur veslanja za dober namen 2020

admin | Tor, 02.06.2020

Soška regata 2019 prestavljena

admin | Pet, 06.09.2019

Zaradi slabe vremenske napovedi za nedeljo, 8. septembra 2019, organizatorji sporočajo, da so bili primorani prestaviti 34. soško regato in SUP pokal Slovenije. Prireditev je prestavljena za en teden, na nedeljo, 15. 9. 2019. Časovnica dogodka bo ostala enaka, kot je bila predvidena za ta konec tedna.

Več informacij: https://www.facebook.com/SocaKayakRaceFever/

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99   »
Eva Terčelj
Luka Božič