Dec 2018

Kategorija Novice Rekreacija

Rekreativni spust po Krki je ODPOVEDAN

admin | Sob, 25.08.2018

Spust po Krki dokončno ODPOVEDAN. Potem ko smo včeraj prejeli infomacijo, da bo predviden spust po Krki namesto dveh dni potekal le en dan, so se organizatorji zaradi zelo slabe vremenske napovedi odločili dokončno odpovedati za jutri načrtovan rekreativni spust. Več infomacij - Matjaž Kuzma (041 616 506 / kuzma.matjaz@siol.net)

Spust po Krki namesto dveh dni le en dan

admin | Pet, 24.08.2018

OBVESTILO: Zaradi slabega vremena predvideni dvodnevni spust po Krki, ki bi moral potekati ta vikend, odpade, oziroma bo izveden le v nedeljo, in sicer s spustom od Novega mesta do Otočca. Več infomacij - Matjaž Kuzma (041 616 506 / kuzma.matjaz@siol.net).

Spust po Dravi v okviru akcije Voda za vedno je pred vrati

admin | Tor, 12.06.2018

Letošnja rekreativna kajakaška akcija Voda za vedno je že v polnem teku. V soboto, 16. junija, bo spust v organizaciji Pure Sporta potekal na Dravi. Vabljeni, da se pridružite ljubiteljem kajakaštva. Če nimate svojega plovila, pohitite s prijavo na e-naslov: info@puresport.si, saj se mesta že polnijo.

V pričakovanju letošnjega dogodka pa vas vabimo k ogledu videa iz lanskega leta.

Ta petek tekmovanje četrtnih skupnosti v velikih kanujih

admin | Pon, 21.05.2018

V petek, 25. maja 2018, vas vabimo v center Ljubljane, natančneje na Breg. Na Ljubljanici bo namreč potekalo tekmovanje ljubljanskih četrtnih skupnosti v velikih kanujih. Trenutno je prijavljenih enajst ljubljanskih četrtnih skupnosti, ki bodo preverile, kako hitro njihovi predstavniki veslajo na Ljubljanici. Dogodek bo, kot rečeno, potekal v petek, 25. maja, in sicer z začetkom ob 16. uri. Vabljeni v našo družbo. Se vidimo na Bregu!

Udeleženci akcije '24 ur veslanja za dober namen' preveslali več kot 2200 kilometrov

admin | Sob, 19.05.2018

V Ljubljani se je zaključil rekreativni kajakaški dogodek z dobrodelno noto, imenovan '24 ur veslanja za dober namen'. Več kot 200 udeležencev je v 24-ih urah skupaj na Ljubljanici preveslalo prek 2200 kilometrov. Izkupiček od prijavnin, donacij in sponzorskih prispevkov bo letos namenjen sofinanciranju programov ZUDV Dornava.

24 ur veslanja na Ljubljanici tudi s slovenskimi reprezentanti

admin | Tor, 15.05.2018

Bliža se kajakaški dogodek z dobrodelno noto – 24 ur veslanja za dober namen. Prireditev na Ljubljanici se bo začela v petek, 18. maja, ob 15.30 s krajšim otvoritvenim programom, za katerega bodo poskrbeli gojenci CUDV Dolfke Boštjančič, start samega spusta pa bo ob 16. uri na Kajak kanu klubu Ljubljana na Livadi. Dogodek se bo zaključil v soboto, 19. maja, ob 16. uri, prav tako na KKK Ljubljana (Livada 31, Ljubljana).

Foto: Marko Feist / Slovenske novice

Z majem se začenjajo rekreativne kajakaške prireditve

admin | Pet, 11.05.2018

Ob številnih tekmovalnih dogodkih leta, ki smo jim že bili priča letos, še več pa jih prihaja v prihodnjih dneh, tednih in mesecih, tudi letos nismo pozabili na kar nekaj rekreativnih kajakaških prireditev, ki se jih lahko udeležujete od maja pa vse do novembra. Rekreativna akcija pod imenom "Voda za vedno" se začenja prihodnji konec tedna z dogodkom 24 ur veslanja za dober namen na Ljubljanici, nato pa sledijo tudi tradicionalni spusti po Krki, Dravi, Soči, Kolpi, Savi, pa tudi maratona na Bohinjskem jezeru, morska preizkušnja med Bernardinom in Koprom ter maratona od Brežic do Zagreba in od Vrhnike do Ljubljane. Več informacij lahko najdete v spodnjem letaku.

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85   »