Dec 2019

Kategorija Novice Rekreacija

Soška regata 2019 prestavljena

admin | Pet, 06.09.2019

Zaradi slabe vremenske napovedi za nedeljo, 8. septembra 2019, organizatorji sporočajo, da so bili primorani prestaviti 34. soško regato in SUP pokal Slovenije. Prireditev je prestavljena za en teden, na nedeljo, 15. 9. 2019. Časovnica dogodka bo ostala enaka, kot je bila predvidena za ta konec tedna.

Več informacij: https://www.facebook.com/SocaKayakRaceFever/

Vabilo na prvi memorial dr. Stanka Nikoliča, spust po Kolpi

admin | Sre, 31.07.2019
TŠD Kostel želi z organizacijo spusta po reki Kolpi počastiti spomin na dolgoletnega predsednika društva in začetnika organiziranih vodnih športov v zgornji kolpski dolini, dr. Stanka Nikoliča. Spust je rekreativne in ekološke narave, primeren za kajak, kanu in raft.

Vse informacije so na voljo v razpisu (prenos).

Dolenjski dnevi na Krki 2019

admin | Tor, 18.06.2019

Vljudno vabljeni na Spust po Krki v okviru akcije Voda za vedno!

Prijave: http://dannakrki.obcina-straza.si/

Vabilo na spust po Dravi 2019

admin | Pon, 10.06.2019

Vabilo na 24 ur veslanja za dober namen 2019

admin | Pon, 10.06.2019

Konec junija bomo že šesto leto zapored organizirali rekreativno humanitarno akcijo 24 ur veslanja za dober namen. Tudi letos bo z nami humanitarno društvo Hiša sonca. Prireditev poteka na krožni progi na reki Ljubljanici in nas vodi skozi središče mesta med Livado in Ambroževim trgom. Veslanje vseh 24 ur je izziv le za najbolj vztrajne. Vsi, ki vas takšni izzivi ne navdušujejo, pa se nam vseeno lahko pridružite. Posameznik lahko prevesla le en krog in s tem sodeluje v humanitarni akciji.

Vabimo vas na Spust po Dravi 2019

admin | Pet, 07.06.2019

V soboto, 15. 6. 2019, bo v okviru akcije Voda za Vedno - Kajakaške zveze Slovenije potekal spust po reki Dravi . Spusta se lahko udeležite s kajaki, kanuji, SUP-i ...

Start bo v vasi Starše, ob 11. uri: https://goo.gl/maps/K4iroJn42M92jxu86

Cilj spusta bo na pomolu pri Termah Ptuj.

To soboto na Ljubljanici Festival zmajevih čolnov

admin | Čet, 06.06.2019

V soboto, 8. junija 2019, s pričetkom ob 11:30 bo na Ljubljanici pri prulskem mostu v sodelovanju Kajakaške zveze Slovenije in Konfucijevega inštituta Ljubljana potekal Festival zmajevih čolnov in predstavitev kitajske kuhinje.

Dogajati se bo sicer začelo že pred 11:30, saj bodo prijavljene ekipe od 9. ure dalje pred tekmovalnim delom festivala lahko opravile trening v zmajevem čolnu.

Pridružite se nam!

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92   »