Apr 2019

Kategorija Novice Rekreacija

V nedeljo se prične prva izmed rekreativnih prireditev akcije Voda za vedno

admin | Tor, 12.04.2016

V nedeljo, 17. 4. 2016, bo v Portorožu S-adventure izziv, prva izmed prireditev akcije Voda za vedno. Prireditev je namenjena tistim, ki veslajo sede in tistim, ki to raje počno stoje, tekmovalcem in rekreativcem, otrokom in odraslim, tistim, ki bodo znanje delili in tistim, ki bi si ga želeli še pridobiti… Podrobnejše informacije o dogodku najdete na http://www.s-adventure.com/izziv/

Vabljeni!

Zaradi slabega vremena so odpovedali tekmo v Kostanjevici

admin | Sre, 07.10.2015

Na žalost smo zaradi slabega vremena primorani odpovedati tekmo v Kostanjevici, ki bi morala biti v nedeljo, 11. oktobra. Kljub želji in upanju, da nas bo, tako kot vsako leto, tudi letos sonce nagradilo, se to ni uresničilo. Če bo vreme lepo, se bomo potrudili in tekmo organizirali 24. oziroma 25. 10. 2015.

Hvala za razumevanje in lep športni pozdrav,

KKK Čatež

Na Ljubljanici padel nov rekord

admin | Sob, 12.09.2015

Če ste včeraj in danes na Ljubljanici zagledali neobičajno veliko število kajakašev in kanuistov, niste imeli prividov. V središču Ljubljane je namreč tretje leto zapored potekala prireditev 24 ur veslanja za dober namen, ki je bila izvedena v okviru akcije Voda za vedno. Vzdržljivostne preizkušnje se je udeležilo prek 130 kajakašev, kajakašic in kanuistov, znova pa so se prireditve udeležili tudi ljubitelji veslanja stoje (SUP).

Soška regata vendarle na sporedu to nedeljo

admin | Čet, 10.09.2015

Visok vodostaj je minuli vikend »odplaknil« člansko državno prvenstvo v slalomu in 30. SOŠKO REGATO. Državno prvenstvo se zaradi odsotnosti reprezentantov, ki se v Londonu pripravljajo na svetovno prvenstvo, datumsko seli na 26. september in bo organizirano v Tacnu.
Bo pa to nedeljo zagotovo izvedena 30. SOŠKA REGATA. Vremenska napoved je zelo obetavna in z urejanjem vodostaja ne bo težav. Vabimo kajakaše, kanuiste in raftarje ter upamo, da bo prvič na regati sodeloval tudi kakšen SUP-ar. Urnik ostaja nespremenjen. Zbor in prijave udeležencev so mogoče od 9.30 naprej pri stari čolnarni Kajak kluba Soške elektrarne, start spusta pa bo ob 11.00.
Za vse otroke do 12 let je prijavnina brezplačna.

VABLJENI!

KK Soške elektrarne

Vabilo na 24 ur veslanja za dober namen

admin | Pet, 28.08.2015

Ljubljanica znova vabi!! Tokrat na 24 ur veslanja za dober namen, ki bo potekal med 11. in 12. septembrom. Del izkupička prijavnin bo namenjen centru CUDV Draga, ki skrbi za otroke in mladostnike z motnjo v duševnem razvoju ter odrasle s pridobljeno poškodbo možganov. Proga na Ljubljanici bo krožna ter bo potekala med KKK Ljubljana in mostom pri Ambroževem trgu. Število krogov, ki jih želite preveslati, je poljubno :).

Začetek prireditve bo v petek, 11. 9., ob 15. uri na KKK Ljubljana (Livada 31), konec pa v soboto, 12. 9. Več informacij v letaku.

Vljudno vabljeni!!

PDF letak

V soboto spust po Dravi v okviru akcije Voda za vedno

admin | Sre, 17.06.2015

Poleg tekmovalcev, ki bodo ta vikend nastopali na tekmah svetovnega pokala, bodo na svoj račun prišli tudi rekreativci. V soboto, 20. junija, bo na Dravi potekal četrti letošnji dogodek v okviru akcije Voda za vedno. Tokrat vas organizatorji iz BD Ranca vabijo na 15-kilometrski spust po Dravi, ki se bo začel v Dupleku, končal pa na Ptuju.

DRAVA

sobota, 20. junij

Org: BD Ranca

Start: Duplek

Dolžina: 15km, 2–3 ure

Težavnost: 1–2 DV

Cilj: Ptuj – Ranca

Info:Jure Čuček, 041 604 300

e-mail: haris.hrenko@gmail.com

S-adventure izziv prestavljen na nedeljo

admin | Čet, 16.04.2015

Prva letošnja prireditev v okviru akcije Voda za vedno – S-adventure izziv – v Portorožu je zaradi slabe vremenske napovedi iz sobote prestavljena na nedeljo, 19. aprila 2015.

SLOVENSKO MORJE, S-ADVENTURE IZZIV

nedelja, 19. april

Organizator: SKICA 5 d.o.o.

Start: Plaža Portorož

Dolžina: 4–16 km

Težavnost: 1–2 DV

Cilj: Plaža Portorož