Feb 2019

Kategorija Novice Rekreacija

Vabljeni na Dravo

admin | Sre, 11.06.2014

Dnevi do spusta po Dravi v okviru akcije Voda za vedno se hitro bližajo. Sobota 14. 6. 2014 je dan, namenjen veslanju po Dravi. Pridi s kajakom, kanujem ali SUP-om, če pa plovila nimaš, ga pa dobiš ob predhodni rezervaciji pri nas. Po spustu sledi celodnevno kopanje v Termah Ptuj.

Zaveslaj z nami na Dravi!!!

Vabljeni na Krko

admin | Tor, 20.05.2014

V nedeljo, 25. maja, bo na Krki potekal tradicionalni spust, ki se ga vsako leto udeleži veliko število ljubiteljev kajakaštva. Start spusta v okviru akcije Voda za vedno bo ob 11. uri v vasi Krka, cilj pa bo v Šmihelu. Dolžina proge je 12 kilometrov (približno tri ure veslanja).

Vabljeni!

Več informacij: Janez Piškur (041 645 150), kajakkrka@gmail.com

Koledar ekološko – rekreativnih spustov VZV Slovenske reke 2014

admin | Sre, 09.04.2014

Start vseh prireditev je ob 11h. S startnino 15€ na udeleženca, organizator pokriva stroške organizacije (razen Krka Straža 15. 7., S-adventure 12. 4.)

Koledar prireditev Voda za vedno v PDF.

Letošnja akcija Voda za vedno se začenja v Portorožu

admin | Sob, 05.04.2014

Vse prijetnejše temperature vabijo na vodo, tako da počasi prihaja čas tudi za kajakaške aktivnosti. Prihodnji konec tedna se začenja letošnja akcija Voda za vedno, ki se bo tokrat z S-adventure izzivom začela v Portorožu. Start bo 12. 4. ob 11. uri, ko bo najprej na vrsti SUP pokal, ob 12.30 pa se bo začelo tekmovanje za vse kategorije. Več v nadaljevanju ...

Vabljeni na spust po Krki

admin | Čet, 11.07.2013

Občina Straža in Kajak kanu klub Straža v nedeljo, 14. julija, prirejata tretji tradicionalni brezplačni spust po Krki. Prireditev bo potekala v sklopu projekta Kajakaške zveze Slovenije »Voda za vedno«. Spust se bo začel v naselju Soteska, ob 11. uri.

Odpovedan spust po Dravi v okviru akcije Voda za vedno

admin | Tor, 18.06.2013

Prireditve na Dravi v okviru akcije Voda za vedno, ki naj bi potekala v soboto, 22. 6. 2013, zaradi tehničnih razlogov ne bo. Bo pa isti dan, po istem programu, po isti trasi, z isto malico izveden klubski spust po reki Dravi. Za več informacij se lahko obrnete na Uroša Lovrenčiča: 040/757-257.

Vabilo na tradicionalni spust po Krki

admin | Pet, 07.06.2013

Tradicionalni spust po Krki, ki je 26. 5. 2013 odpadel zaradi previsokega vodostaja, bo izveden v soboto, 8. 6. 2013. Štart bo ob 11.00 v vasi Krka. Vodostaj je sedaj ugoden in obeta veliko kajakaških užitkov.

Vabljeni!

MS

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85   »