Avg 2019

Kategorija Novice Spust

Na Češkem dvojna zmaga za Ovna in Urankarja

admin | Ned, 18.08.2019

V Čeških Budejovicah so slovenski spustaši nastopili še na drugi tekmi češkega pokala ta konec tedna in znova dosegli odlične rezultate. Na tekmovanju, kjer so nastopili predstavniki desetih držav, sta v nedeljo med kajakaši na najvišji mesti priveslala Simon Oven in Anže Urankar.

Slovenski spustaši odlični v Čeških Budejovicah

admin | Sob, 17.08.2019

Češke Budejovice so gostile tekmo ECA evropskega pokala v sprintu na divjih vodah, kjer so se slovenski predstavniki odlično odrezali in v svojih starostnih kategorijah zabeležili precej uvrstitev pri vrhu. V absolutni konkurenci med kajakaši je bil Anže Urankar drugi, Maks Frančeškin četrti, Simon Oven peti, Tim Novak pa osmi.

Za konec svetovnega prvenstva v Banjaluki še bron mladinske ekipe kanuistov

admin | Ned, 28.07.2019

Z ekipnimi preizkušnjami v klasičnem spustu na divjih vodah se je v Banjaluki zaključilo svetovno prvenstvo v spustu na divjih vodah za mladince in mlajše člane. Zadnji dan so na reki Vrbas do kolajne priveslali kanuisti Martin Gale, Nejc Gradišek in Maj Oštrbenk, ki so bili tretji.

V Banjaluki dve četrti mesti v klasičnem spustu

admin | Sob, 27.07.2019

Po enkratnem petku, ko so spustaši na divjih vodah v konkurenci mladincev in mlajših članov na svetovnem prvenstvu v Banjaluki osvojili devet kolajn v posamičnih in ekipnih tekmah, so bile danes na sporedu preizkušnje v klasičnem spustu. Do odličnih četrtih mest so priveslali Urban Novak v mladinski konkurenci kajakašev in mladinski kanuistični dvojec Martin Gale - Nejc Gradišek.

Spustaši blesteli na svetovnem prvenstvu za mladince in mlajše člane

admin | Pet, 26.07.2019

V Banjaluki so na svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah za mladince in mlajše člane podelili prve komplete kolajn. Na sporedu so bila posamična finala in ekipne preizkušnje v sprintu na divjih vodah, slovenska ekipa pa je osvojila devet kolajn. Naslov svetovnega prvaka do 23 let si je priveslal Anže Urankar, med mladinci pa je bil najboljši Vid Oštrbenk. Do zlata pa je v ekipni tekmi kajakašev do 23 let prišla tudi postava Urankar, Tim Novak, Oštrbenk.

Mladi spustaši odlični v kvalifikacijah svetovnega prvenstva v Banjaluki

admin | Čet, 25.07.2019

V Banjaluki se je s kvalifikacijami v sprintu na divjih vodah začelo svetovno prvenstvo v spustu na divjih vodah za mladince in mlajše člane. Slovenska ekipa se je uvodni dan odlično odrezala, saj sta v kvalifikacijah obstala le dva slovenska čolna. Med najboljšo trojico so kvalifikacijski nastop končali Ana Šteblaj, Maj Oštrbenk, Vid Oštrbenk, Vid in Maj Oštrbenk v dvojcu in Anže Urankar med kajakaši do 23 let.

V Banjaluki se začenja svetovno prvenstvo v spustu na divjih vodah za mladince in mlajše člane

admin | Tor, 23.07.2019

Na Vrbasu bo med četrtkom in nedeljo potekalo svetovno prvenstvo v spustu na divjih vodah za mladince in mlajše člane, kjer bodo med glavnimi favoriti tudi mladi slovenski divjevodaši. Uradno odprtje prvenstva bo jutri.

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225  232   »