Apr 2019

Kategorija Novice Spust

Simon Oven znova najhitrejši v klasičnem spustu, Cof drugi v kanuju

admin | Sob, 20.04.2019

V Trnovem ob Soči so spustaši na divjih vodah opravili s tretjo izbirno tekmo za sestavo reprezentance, ki jo letos čakajo nastopi na majskem evropskem prvenstvu na Soči, tekmah svetovnega pokala in svetovnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah v La Seu d'Urgellu. V preizkušnji klasičnega spusta je med kajakaši znova zmagal Simon Oven, Blaž Cof je bil drugi med kanuisti.

Še manj kot mesec dni do EP v spustu na divjih vodah

admin | Tor, 16.04.2019

Nejc Žnidarčič zmagal na Kolpi

admin | Sob, 13.04.2019

Po slalomistih na divjih vodah, ki so na Kolpi tekmovali dopoldne, so se na brzice podali še spustaši na divjih vodah. V Osilnici je namreč potekala druga tekma za evropski pokal v sprintu na divjih vodah v letošnji sezoni, slovenski tekmovalci pa so tekmovali tudi na izbirni tekmi za sestavo reprezentance. Med kajakaši je bil v članski konkurenci najboljši Nejc Žnidarčič, med kajakašicami Lea Novak, med kanuisti pa je bil Blaž Cof drugi.

Na Kolpi v klasičnem spustu najhitrejši Simon Oven

admin | Pet, 12.04.2019

S tekmo klasičnega spusta na divjih vodah se je na Kolpi začel tridnevni tekmovalni program, ki v soboto prinaša še ECA evropski pokal v sprintu na divjih vodah in slalomsko tekmo, v nedeljo pa pokal Petra Klepca v slalomu na divjih vodah. V klasičnem spustu je med kajakaši zanesljivo zmagal Simon Oven.

Oven, Novakova in Cof državni prvaki v klasičnem spustu

admin | Sob, 06.04.2019

Na Savi Dolinki je danes potekalo državno prvenstvo v klasičnem spustu na divjih vodah, hkrati pa tudi prva članska izbirna tekma za sestavo reprezentance, ki bo maja nastopala na evropskem prvenstvu v spustu na divjih vodah v Trnovem ob Soči, septembra pa na svetovnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah v Španiji. Državne naslove v klasičnem spustu so si priveslali kajakaš Simon Oven, kajakašica Ajda Novak in kanuist Blaž Cof.

Blaž Cof najboljši športnik Medvod

admin | Tor, 19.03.2019

Občina Medvode je že na 19. prireditvi Večer športa nagradila najboljše športnike in športnice preteklega leta. Glavno nagrado za najboljšega športnika Medvod v letu 2018 je prejel kanuist na divjih vodah Blaž Cof. Kanuist tacenskega kluba je v lanski sezoni zablestel na svetovnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah, kjer si je priveslal naslov svetovnega prvaka, odlično pa je tekmoval tudi na tekmah za svetovni pokal, kjer je z zmago in dvema tretjima mestoma na tekmah svetovnega pokala v skupnem seštevku te serije zasedel drugo mesto.

Še dva meseca do EP v spustu na divjih vodah na Soči

admin | Čet, 14.03.2019

Slovenija, natančneje Bovec, Kobarid in Trnovo ob Soči, bodo čez natanko dva meseca gostili evropsko prvenstvo v spustu na divjih vodah (14. -18. maj 2019). Vljudno vabljeni, da se nam pridružite ob soških brzicah. Vse informacije lahko najdete na: https://kayaksoca.wordpress.com/

1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211   »