Jun 2019

Kategorija Novice Spust

Finale ECA pokala v sprintu na divjih vodah v Celju - rezultati v živo

admin | Sob, 13.06.2015

Rezultati: http://www.123result.com/Live.aspx?EventId=eca_celje2015&User=slovenia&Season=CS_2015

Slovenski spustaši odlični na Savinji

admin | Sob, 13.06.2015

Celjski kajakaški center na Špici je gostil finalno tekmo evropskega pokala v spustu na divjih vodah. Na tekmovanju, ki je letos potekalo prvič, so se slovenski predstavniki odrezali zelo dobro. V nočnem finalu pod reflektorji, ki se je začel ob 21.30, so za odličen razplet znova poskrbeli kajakaši, ki so zasedli prva štiri mesta, uspešni pa so bili tudi predstavniki v drugih kategorijah. Zmag sta se veselila Nejc Žnidarčič in Blaž Cof, drugega mesta Vid Debeljak in dvojec Žnidaršič –Žganjar, tretjih mest pa kajakaš Anže Urankar ter Simon Hočevar in Blaž Cof v dvojcu.

Za konec EP v Banjaluki kajakaši prvaki

admin | Ned, 07.06.2015

Z ekipno tekmo v sprintu na divjih vodah se je v Banjaluki zaključilo evropsko prvenstvo v spustu na divjih vodah. Tudi zadnji dan prvenstva se je slovenska ekipa veselila uspeha, saj so kajakaši Nejc Žnidarčič, Tim Kolar in Vid Debeljak priveslali do naslova prvakov v sprintu. Ekipi kanuistov in dvojcev sta bili peti.

Nejc Žnidarčič ter Simon Hočevar in Blaž Cof evropski prvaki, Žnidaršič - Žganjar tretja

admin | Sob, 06.06.2015

Za slovensko reprezentanco v spustu na divjih vodah je še en uspešen dan. Ob glasni podpori slovenskih navijačev, ki so tempo dajali tudi z žvižgi in velikanskim zvoncem, so v posamični sprinterski preizkušnji evropskega prvenstva v Banjaluki osvojili tri kolajne. Kajakaš Nejc Žnidarčič ter Simon Hočevar in Blaž Cof v kanuističnem dvojcu so priveslali do naslova evropskih prvakov, na zmagovalni oder pa sta se s tretjim časom finala dvojcev uvrstila še Peter Žnidaršič in Luka Žganjar.

Ekipa kajakašev tretja na EP v Banjaluki

admin | Pet, 05.06.2015

Za spustaši na divjih vodah je drugi tekmovalni dan evropskega prvenstva v Banjaluki. Po četrtkovem bronu kajakaša Nejca Žnidarčiča v klasičnem spustu so za še eno tretje mesto slovenske reprezentance poskrbeli kajakaši Žnidarčič, Tim Kolar in Maks Frančeškin, ki so v ekipni tekmi klasičnega spusta prav tako priveslali do tretjega mesta. Ekipa kanuistov je bila četrta. Izvedli so tudi včeraj odpovedano tekmo klasičnega spusta za dvojce, kjer sta bila Simon Hočevar in Blaž Cof sedma, Peter Žnidaršič in Luka Žganjar pa deseta.

Po napetem čakanju Nejc Žnidarčič vendarle bronast na evropskem prvenstvu

admin | Čet, 04.06.2015

Kako lahko narava kroji razplet kajakaških tekem je prvi tekmovalni dan evropskega prvenstva v spustu na divjih vodah v Banjaluki skoraj občutil tudi najboljši slovenski tekmovalec Nejc Žnidarčič. Primorski tekmovalec je v cilj klasičnega spusta prišel kot tretji, a nato moral čakati dve uri, da so rezultati sploh postali uradni, saj so se številne ekipe pritožile na potek tekme.

Pred spustaši je evropsko prvenstvo v Banjaluki

admin | Tor, 02.06.2015

Ta teden bo pozornost namenjena spustašem na divjih vodah, ki se bodo v Banjaluki na prvem večjem tekmovanju letošnje sezone potegovali za naslove evropskih prvakov. Na reki Vrbas bo nastopila močna slovenska reprezentanca, ki ima tako kot pred vsakim velikim tekmovanjem visoke cilje. V Bosni in Hercegovini bo nastopilo devet slovenskih predstavnikov.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225   »