Jun 2019

Kategorija Novice Spust

Znana reprezentanca, ki bo nastopila na EP v Bovcu

admin | Pet, 03.05.2013

Po četrtkovih izbirnih tekmah je znana ekipa, ki bo nastopila na evropskem prvenstvu v spustu na divjih vodah prihodnji teden v Bovcu. Na zadnjih tekmah je bil tako v sprintu kot klasiki med kajakaši najboljši Nejc Žnidarčič, med kanuisti pa je Blaž Cof v sprintu prehitel Simona Hočevarja.

Spustaši na divjih vodah pred EP na Soči z visokimi cilji

admin | Pon, 29.04.2013

Slovenski spustaši na divjih vodah pred evropskim prvenstvom, ki ga bo med 9. in 12. majem gostil Bovec, ne skrivajo želja po najvišjih mestih. Na prizorišču, ki je pred 22 leti že gostilo svetovno prvenstvo v spustu, bodo slovenski reprezentanti med glavnimi kandidati za kolajne stare celine. O pričakovanjih pred prvenstvom so spregovorili nekateri izmed kandidatov za mesto v ekipi.

Simon Oven državni prvak v klasičnem spustu

admin | Ned, 28.04.2013

Spustaši na divjih vodah so dan po državnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah v Solkanu nastopili še na državnem prvenstvu v klasičnem spustu v Bovcu. V konkurenci kajakašev je naslov prvaka osvojil Simon Oven, ki je bil boljši od Nejca Žnidarčiča. Naslove državnih prvakov so si priveslali še Simon Hočevar v kanuju, Ajda Novak med kajakašicami in Žnidaršič-Žganjar med dvojci.

V Solkanu podelili državne naslove v sprintu na divjih vodah

admin | Sob, 27.04.2013

Dva tedna pred evropskim prvenstvom v spustu na divjih vodah v Bovcu so se tekmovalci v Solkanu pomerili na državnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah. Naslove državnih prvakov so si priveslali kajakaš Nejc Žnidarčič, kanuist Blaž Cof, kajakašica Ajda Novak ter dvojec Žnidaršič – Žganjar.

Simon Oven najhitrejši na uvodni tekmi od Medvod do Tacna

admin | Ned, 24.03.2013

Kajakaš KKK Ljubljana Simon Oven je zmagovalec otvoritvene spustaške tekme v sezoni 2013, ki je potekala od Medvod do Tacna. Med kanuisti je bil najhitrejši Hrvat Tomislav Lepan, med kajakašicami je nastopila le Ajda Novak, med dvojci pa sta zmagala Avstrijca Natmessnig in Hudetz.

Nedeljska tekma Vikrče-Tacen za mlajše kategorije odpovedana

admin | Čet, 21.03.2013

Nedeljska spustaška tekma za mlajše kategorije od Vikrč do Tacna je zaradi slabe vremenske napovedi odpovedana. Tekma od Medvod do Tacna za mladince in člane pa bo organizirana, kot je bilo načrtovano.

V Tacnu začetek slalomske in spustaške sezone

admin | Čet, 21.03.2013

Prihajajoči vikend se bodo tekmovalci v kajaku in kanuju na divjih vodah merili na tradicionalnih otvoritvenih tekmah v Tacnu. V soboto bodo svojo trenutno pripravljenost preverjali slalomisti, v nedeljo pa prva tekma v letošnji sezoni čaka še tekmovalce v spustu, ki bodo tekmovali od Medvod do Tacna.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225   »