Okt 2019

Kategorija Novice Spust

Jutri se začenja evropsko prvenstvo v spustu na divjih vodah na Soči

admin | Pon, 13.05.2019

Jutri zvečer se v Bovcu začenja prvo kajakaško evropsko prvenstvo v tej sezoni, in sicer evropsko prvenstvo v spustu na divjih vodah. Slovesno odprtje bo v torek, ob 20. uri v Kulturnem domu Bovec, medtem ko bodo tekmovanja potekala v Trnovem ob Soči. Nastopali bodo predstavniki 15 držav.

Bovec in Kobarid v pričakovanju evropskega prvenstva v spustu na divjih vodah

admin | Pet, 10.05.2019

Le še nekaj dni nas loči od prvega vrhunca letošnje kajakaške sezone. Bovec in Kobarid bosta med torkom in soboto gostila najboljše evropske spustaše na divjih vodah, ki se bodo tretjič v zgodovini evropskih prvenstev za članske naslove evropskih prvakov merili na Soči.

Nejc Žnidarčič in Blaž Cof zmagala v Augsburgu

admin | Ned, 28.04.2019

V nemškem Augsburgu je potekala še druga tekma v sprintu na divjih vodah ta konec tedna. Po sobotni zmagi Nejca Žnidarčiča se je nedeljska tekma za ECA evropski pokal v sprintu na divjih vodah za slovenska udeleženca iztekla še bolje. Žnidarčič je znova slavil v konkurenci kajakašev, med kanuisti pa se je na najvišjo stopničko povzpel še Blaž Cof.

Nejc Žnidarčič zmagal v Augsburgu

admin | Sob, 27.04.2019

V Augsburgu, na slalomski olimpijski progi iz leta 1972 ta konec tedna potekata tekmovanji v sprintu na divjih vodah, kjer je uvodni dan odlično nastopil in zmagal aktualni svetovni prvak v tej divjevodaški disciplini Nejc Žnidarčič. V finalu je veslal tudi Blaž Cof in bil četrti.

Nejc Žnidarčič in Blaž Cof najhitrejša na Soči

admin | Ned, 21.04.2019

Z izbirno tekmo v sprintu na divjih vodah se je na Soči zaključila letošnja serija izbirnih tekem v spustu na divjih vodah. Tudi tokrat je bil med kajakaši najhitrejši Nejc Žnidarčič, na drugo mesto pa je priveslal Anže Urankar. Zmaga je doma ostala tudi v kanuju, kjer je bil najboljši Blaž Cof.

Simon Oven znova najhitrejši v klasičnem spustu, Cof drugi v kanuju

admin | Sob, 20.04.2019

V Trnovem ob Soči so spustaši na divjih vodah opravili s tretjo izbirno tekmo za sestavo reprezentance, ki jo letos čakajo nastopi na majskem evropskem prvenstvu na Soči, tekmah svetovnega pokala in svetovnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah v La Seu d'Urgellu. V preizkušnji klasičnega spusta je med kajakaši znova zmagal Simon Oven, Blaž Cof je bil drugi med kanuisti.

Še manj kot mesec dni do EP v spustu na divjih vodah

admin | Tor, 16.04.2019

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225  232   »