Dec 2019

Kategorija Novice Spust

V Solkanu podelili državne naslove v sprintu na divjih vodah

admin | Sob, 27.04.2013

Dva tedna pred evropskim prvenstvom v spustu na divjih vodah v Bovcu so se tekmovalci v Solkanu pomerili na državnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah. Naslove državnih prvakov so si priveslali kajakaš Nejc Žnidarčič, kanuist Blaž Cof, kajakašica Ajda Novak ter dvojec Žnidaršič – Žganjar.

Simon Oven najhitrejši na uvodni tekmi od Medvod do Tacna

admin | Ned, 24.03.2013

Kajakaš KKK Ljubljana Simon Oven je zmagovalec otvoritvene spustaške tekme v sezoni 2013, ki je potekala od Medvod do Tacna. Med kanuisti je bil najhitrejši Hrvat Tomislav Lepan, med kajakašicami je nastopila le Ajda Novak, med dvojci pa sta zmagala Avstrijca Natmessnig in Hudetz.

Nedeljska tekma Vikrče-Tacen za mlajše kategorije odpovedana

admin | Čet, 21.03.2013

Nedeljska spustaška tekma za mlajše kategorije od Vikrč do Tacna je zaradi slabe vremenske napovedi odpovedana. Tekma od Medvod do Tacna za mladince in člane pa bo organizirana, kot je bilo načrtovano.

V Tacnu začetek slalomske in spustaške sezone

admin | Čet, 21.03.2013

Prihajajoči vikend se bodo tekmovalci v kajaku in kanuju na divjih vodah merili na tradicionalnih otvoritvenih tekmah v Tacnu. V soboto bodo svojo trenutno pripravljenost preverjali slalomisti, v nedeljo pa prva tekma v letošnji sezoni čaka še tekmovalce v spustu, ki bodo tekmovali od Medvod do Tacna.

Pomlad 2013 prinaša na Sočo pestro dogajanje

admin | Tor, 12.03.2013

Bovec, Kobarid, 8. marec 2013: Med 9. in 12. majem 2013 bo dolina Soče gostila evropsko prvenstvo v kajak spustu in sprintu, poimenovano Soča 2013. Pričakuje se 150 do 170 tekmovalcev iz 16 do 18 držav. Tekmovalno dogajanje bo spremljal bogat zabavni program s športnimi aktivnostmi, kulturnimi predstavami in koncerti.

Slovenci zadnji dan prvenstva brez kolajne

admin | Ned, 02.09.2012

Zadnji dan evropskega mladinskega prvenstva v spustu na divjih vodah v Solkanu slovenska ekipa ni uspela osvojiti kolajne. V ekipnih preizkušnjah klasičnega spusta so bile še najbližje kolajni kajakašice Anja Kancler, Neža Vrevc in Eva Vrevc, ki so zasedle četrto mesto.

Vid Debeljak evropski mladinski podprvak v sprintu

admin | Sob, 01.09.2012

Slovenski kajakaš Vid Debeljak je drugi dan evropskega mladinskega prvenstva v spustu na divjih vodah, ki ta vikend poteka v Solkanu, priveslal do srebrne kolajne v sprinterski preizkušnji. Rok Markočič je uspeh dopolnil s četrtim mestom, med kanuisti pa se je s petim mestom izkazal Luka Žganjar.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225  232   »