Jan 2020

Kategorija Novice Spust

Nedeljska tekma Vikrče-Tacen za mlajše kategorije odpovedana

admin | Čet, 21.03.2013

Nedeljska spustaška tekma za mlajše kategorije od Vikrč do Tacna je zaradi slabe vremenske napovedi odpovedana. Tekma od Medvod do Tacna za mladince in člane pa bo organizirana, kot je bilo načrtovano.

V Tacnu začetek slalomske in spustaške sezone

admin | Čet, 21.03.2013

Prihajajoči vikend se bodo tekmovalci v kajaku in kanuju na divjih vodah merili na tradicionalnih otvoritvenih tekmah v Tacnu. V soboto bodo svojo trenutno pripravljenost preverjali slalomisti, v nedeljo pa prva tekma v letošnji sezoni čaka še tekmovalce v spustu, ki bodo tekmovali od Medvod do Tacna.

Pomlad 2013 prinaša na Sočo pestro dogajanje

admin | Tor, 12.03.2013

Bovec, Kobarid, 8. marec 2013: Med 9. in 12. majem 2013 bo dolina Soče gostila evropsko prvenstvo v kajak spustu in sprintu, poimenovano Soča 2013. Pričakuje se 150 do 170 tekmovalcev iz 16 do 18 držav. Tekmovalno dogajanje bo spremljal bogat zabavni program s športnimi aktivnostmi, kulturnimi predstavami in koncerti.

Slovenci zadnji dan prvenstva brez kolajne

admin | Ned, 02.09.2012

Zadnji dan evropskega mladinskega prvenstva v spustu na divjih vodah v Solkanu slovenska ekipa ni uspela osvojiti kolajne. V ekipnih preizkušnjah klasičnega spusta so bile še najbližje kolajni kajakašice Anja Kancler, Neža Vrevc in Eva Vrevc, ki so zasedle četrto mesto.

Vid Debeljak evropski mladinski podprvak v sprintu

admin | Sob, 01.09.2012

Slovenski kajakaš Vid Debeljak je drugi dan evropskega mladinskega prvenstva v spustu na divjih vodah, ki ta vikend poteka v Solkanu, priveslal do srebrne kolajne v sprinterski preizkušnji. Rok Markočič je uspeh dopolnil s četrtim mestom, med kanuisti pa se je s petim mestom izkazal Luka Žganjar.

Anja Kancler srebrna na mladinskem EP v klasičnem spustu

admin | Pet, 31.08.2012

Kanuistka Anja Kancler je na evropskem mladinskem prvenstvu v spustu slovenski ekipi priveslala prvo kolajno. V klasičnem spustu je zasedla drugo mesto. Za zmagovalko Eliško Čapakovo s Češke je zaostala za pičlih deset stotink sekunde. To je za Anjo Kancler, hči nekdanjega vrhunskega kanuista Joška Kanclerja, že drugo odličje v kanuju v zadnjih dveh sezonah. Kolajno si je namreč priveslala že na lanskem svetovnem mladinskem prvenstvu v Opavi.

Kajakaši evropski prvaki v sprintu, Anja Kancler srebrna v klasičnem spustu

admin | Pet, 31.08.2012

Prvi dan evropskega mladinskega prvenstva v spustu , ki ga ta konec tedna gosti Solkan, je slovenska ekipa priveslala do dveh kolajn. Ekipa kajakašev je v sprinterski preizkušnji osvojila zlato kolajno, kanuistka Anja Kancler pa je že dopoldne priveslala do srebrnega odličja.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225  232  239   »
Eva Terčelj
Luka Božič