Jul 2020

Kategorija Novice Spust

Svetovno prvenstvo v spustu v živo na Wildwater TV Italia

admin | Čet, 21.06.2012

Bliža se svetovno prvenstvo v spustu na divjih vodah, ki ga bo gostil francoski La Plagne. Za vse kajakaške navdušence bo na voljo internetni prenos tekmovanja, ki si ga boste lahko ogledali na www.wwtv.it/laplagne2012.

Nejc Žnidarčič 3. v klasičnem spustu, v skupnem seštevku svetovnega pokala pa prvi

admin | Ned, 03.06.2012

Spustaš Nejc Žnidarčič je na tekmi svetovnega pokala v spustu na divjih vodah v Banjaluki še drugič v dveh dneh stopil na zmagovalne stopničke. Na tekmi v klasičnem spustu je zasedel tretje mesto. Med deseterico najboljših kajakašev sta bila uvrščena še Simon Oven in Tim Kolar.

Nejc Žnidarčič do druge letošnje zmage v svetovnem pokalu

admin | Sob, 02.06.2012

Spustaš na divjih vodah Nejc Žnidarčič je zelo uspešno nastopil na tekmi za svetovni pokal, ki jo ta vikend gosti Banjaluka. V sprinterski preizkušnji je kljub poškodovanemu čolnu zmagal še drugič v zadnjem tednu dni. Njegov uspeh sta s četrtim in petim mestom dopolnila še Vid Debeljak in Tim Kolar.

Nejc Žnidarčič prepričljivo najboljši v Kraljevu

admin | Ned, 27.05.2012

Spustaš Nejc Žnidarčič je po včerajšnjem drugem mestu v klasičnem spustu na tekmi svetovnega pokala v Kraljevu današnjo sprintersko preizkušnjo končal še stopničko višje – na prvem mestu. Med deseterico najboljših sta se uvrstila tudi Vid Debeljak in Simon Oven.

Spustaš Nejc Žnidarčič na stopničkah v Kraljevu

admin | Sob, 26.05.2012

Nejc Žnidarčič, najboljši slovenski kajakaš v spustu na divjih vodah, je odlično nastopil na tekmi svetovnega pokala, ki jo ta vikend gosti Kraljevo. Na tekmi v klasičnem spustu je zasedel odlično drugo mesto. Med deseterico najboljših sta se uvrstila še Tim Kolar in Simon Oven.

Nejc Žnidarčič zmagal v Franciji

admin | Tor, 15.05.2012

Najboljši slovenski kajakaš v spustu na divjih vodah je na močni mednarodni tekmi v Franciji znova dokazal, da sodi med najboljše svetovne tekmovalce v tej kajakaški disciplini. Na sprinterski preizkušnji je suvereno zmagal, v klasičnem spustu pa zasedel 4. mesto. V kanuju se je med deseterico uvrstil tudi Blaž Cof.

Nejc Žnidarčič, Ajda Novak in Peter Žnidaršič državni prvaki v spustu

admin | Sre, 02.05.2012

Najboljši slovenski spustaš na divjih vodah zadnjih let Nejc Žnidarčič je bil najboljši na državnem prvenstvu v klasičnem spustu, ki je potekalo na Savi Dolinki. V ženski konkurenci je bila najboljša Ajda Novak, med kanuisti je zmagal Peter Žnidaršič, med dvojci pa sta bila najboljša Kovačič in Testen.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225  232  239  246   »
Eva Terčelj
Luka Božič