Avg 2020

Kategorija Novice Spust

Spustaš Nejc Žnidarčič na stopničkah v Kraljevu

admin | Sob, 26.05.2012

Nejc Žnidarčič, najboljši slovenski kajakaš v spustu na divjih vodah, je odlično nastopil na tekmi svetovnega pokala, ki jo ta vikend gosti Kraljevo. Na tekmi v klasičnem spustu je zasedel odlično drugo mesto. Med deseterico najboljših sta se uvrstila še Tim Kolar in Simon Oven.

Nejc Žnidarčič zmagal v Franciji

admin | Tor, 15.05.2012

Najboljši slovenski kajakaš v spustu na divjih vodah je na močni mednarodni tekmi v Franciji znova dokazal, da sodi med najboljše svetovne tekmovalce v tej kajakaški disciplini. Na sprinterski preizkušnji je suvereno zmagal, v klasičnem spustu pa zasedel 4. mesto. V kanuju se je med deseterico uvrstil tudi Blaž Cof.

Nejc Žnidarčič, Ajda Novak in Peter Žnidaršič državni prvaki v spustu

admin | Sre, 02.05.2012

Najboljši slovenski spustaš na divjih vodah zadnjih let Nejc Žnidarčič je bil najboljši na državnem prvenstvu v klasičnem spustu, ki je potekalo na Savi Dolinki. V ženski konkurenci je bila najboljša Ajda Novak, med kanuisti je zmagal Peter Žnidaršič, med dvojci pa sta bila najboljša Kovačič in Testen.

Spustaši tekmovali za državne naslove

admin | Pet, 27.04.2012

Solkan je gostil tekmo državnega prvenstva v spust sprintu, ki je ob tem štela tudi kot izbirna tekma za sestavo članske in mladinske ekipe. Med kajakaši je bil najboljši Tim Kolar, med kanuisti Blaž Cof, med kajakašicami Ajda Novak, med kanuistkami Beti Medved, med dvojci pa sta bila najhitrejša Žnidaršič in Žgajnar.

Tim Kolar najhitrejši na Savi

admin | Pet, 06.04.2012

Slovenski spustaši so opravili s prvo izbirno tekmo za sestavo reprezentance, ki bo nastopala na najpomembnejših tekmovanjih v sezoni 2012. V konkurenci kajakašev je bil najboljši Tim Kolar, med kanuisti Peter Žnidaršič, med kajakašicami pa Neža Jarc.

V sprintu najhitrejši Nejc Žnidarčič

admin | Pet, 06.04.2012

Slovenski spustaši so nadaljevali s članskimi izbirnimi tekmami na reki Savi. Na sprinterski preizkušnji se je najbolj izkazal Nejc Žnidarčič. Med kanuisti je bil najboljši Peter Žnidaršič, med kajakašicami pa Neža Jarc.

Tudi spustaši začeli s sezono 2012

admin | Ned, 25.03.2012

Dan za slalomisti, ki so s prvim domačim tekmovanjem v letu 2012 sezono začeli v soboto, so trenutno pripravljenost v nedeljo s spustom od Medvod do Tacna preverili še spustaši. V konkurenci kajakašev je slavil Nejc Žnidarčič, med kajakašicami Ajda Novak, med kanuisti pa Hrvat Tomislav Lepan.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225  232  239  246  253   »
Eva Terčelj
Luka Božič