Okt 2019

Kategorija Novice Spust

V Celju divjevodaški svetovni in olimpijski prvaki

admin | Sre, 13.06.2018

Ljubitelji spusta na divjih vodah že nestrpno pričakujejo konec tedna. V petek in soboto bo Slovenija namreč gostila finalni tekmi svetovnega pokala v spustu na divjih vodah. V petek bo v Hrastniku potekala preizkušnja v klasičnem spustu, v soboto pa še vrhunec s sprintersko preizkušnjo na celjski Špici, kjer se obeta atraktiven večerni finale pod reflektorji.

Na svetovnem pokalu v Banjaluki zlato za Cofa in Urankarja, srebro Debeljaku

admin | Pon, 11.06.2018

Slovenski spustaši so odlično nastopili tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v spustu na divjih vodah, ki je ta konec tedna potekala v Banjaluki. Med kanuisti se je zmage v sprintu na divjih vodah veselil Blaž Cof, med kajakaši je zmagal Anže Urankar, Vid Debeljak pa je bil drugi.

Simon Oven drugi, Blaž Cof tretji na svetovnem pokalu v Banjaluki

admin | Sob, 09.06.2018

Po izjemno uspešnem svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah pretekli konec tedna divjevodaši nimajo premora. Ta konec tedna namreč v Banjaluki potekata prvi tekmi svetovnega pokala. V klasičnem spustu na Vrbasu se je z drugim mestom izkazal svetovni prvak v tej disciplini Simon Oven, med kanuisti pa je bil tretji Blaž Cof.

Vabilo na sprejem svetovnih prvakov

admin | Ned, 03.06.2018

Vabimo vas na sprejem za svetovne prvake v spustu na divjih vodah, ki bo jutri, v ponedeljek, 4. junija, ob 19h pod klubskim kozolcem na KKK Ljubljana.

Vabljeni vsi zainteresirani, tekmovalci, starši trenerji in navijači. Zato razširite glas, da se zberemo v čim večjem številu :)

KKK Ljubljana

Blaž Cof in Nejc Žnidarčič svetovna prvaka, Debeljak drugi, Urankar tretji; zlata tudi ekipa kajakašev

admin | Ned, 03.06.2018

Že v sobotnih sprinterskih kvalifikacijah svetovnega prvenstva v spustu na divjih vodah v Švici so naši tekmovalci nakazali, da bodo v finalu naskakovali najvišja mesta. Do presenečenj ni prišlo, saj so vsi slovenski reprezentanti zasedli mesta pri vrhu. V kanuju si je naslov svetovnega prvaka priveslal Blaž Cof, v kajaku pa so prva tri mesta zasedli novi prvak Nejc Žnidarčič, Vid Debeljak in branilec naslova iz lanskega leta Anže Urankar, ki je bil tokrat tretji. Uspeh je s šestim mestom dopolnil Simon Oven. Po takšnih posamičnih uvrstitvah je bila seveda v mislih le ekipna zmaga. Žnidarčiču, Debeljaku in Urankarju je uspelo, veselili so se naslova svetovnih prvakov.

Spustaši v kvalifikacijah SP z odliko

admin | Sob, 02.06.2018

Spustaši so zablesteli v prvi kvalifikacijski vožnji sprinta na svetovnem prvenstvu v spustu na divjih vodah v Švici. Med kajakaši je kot prvi končal Vid Debeljak, drugi je bil Nejc Žnidarčič, tretji Anže Urankar, četrti pa Simon Oven. Med kanuisti je v prvi kvalifikacijski vožnji peto mesto zasedel Blaž Cof.

Kajakaši v ekipni tekmi SP v spustu četrti

admin | Pet, 01.06.2018

V švicarski Muoti se nadaljuje svetovno prvenstvo v spustu na divjih vodah. Po četrtkovem naslovu svetovnega prvaka v klasičnem spustu Simon Oven ni imel veliko časa za slavje, saj so že danes tekmovali v ekipni tekmi klasičnega spusta. Slovenski kajakaši Simon Oven, Nejc Žnidarčič in Anže Urankar so bili četrti.

«    1  8  15  22  29  36  43  50  57  64  71  78  85  92  99  106  113  120  127  134  141  148  155  162  169  176  183  190  197  204  211  218  225  232   »