Nov 2019

KZS razpisuje tečaje za strokovno usposabljanje

admin | Čet, 02.04.2009

Ljubljana - Kajakaška zveza Slovenije razpisuje tečaja za pridobitev strokovne usposobljenosti različnih nazivov.

Pod okriljem slovenske krovne kajakaške organizacije bo potekal tečaj za pridobitev strokovne usposobljenosti za naziv VODNIK KANUJA PO MIRNI VODI (STROKOVNI DELAVEC I – 1. NIVO) in UČITELJ KAJAKA IN KANUJA I (STROKOVNI DELAVEC I). Tečaj bo potekal v Ljubljani od PETKA, 27. 03., do NEDELJE, 29. 03. (prvi sklop) ter od PETKA, 03. 04., do NEDELJE, 05. 04. (drugi sklop)  v prostorih Kajak kanu kluba Ljubljana, Livada 31 in v Tacnu, pri Skok Športu, Marinovševa 8, 1210 Šentvid-Ljubljana.

Drugi tečaj je za pridobitev strokovne usposobljenosti za naziv UČITELJ KAJAKA IN KANUJA II (STROKOVNI DELAVEC II). Tečaj bo potekal v Ljubljani od NEDELJE, 29. 03., do ČETRTKA, 09. 04.  v prostorih Kajak kanu kluba Ljubljana, Livada 31, v Tacnu, v prostorih KKK Tacen KD Slovenica, Marinovševa 8a, na kopališču Tivoli, na reki Soči in v Kopru.