Avg 2019

Pred nami je pomemben tekmovalni konec tedna

admin | Čet, 02.05.2019

Prihajajoči konec tedna bosta na sporedu še tretja in četrta izbirna tekma za sestavo članske reprezentance v slalomu na divjih vodah ter izbirne tekme za sestavo ekipe v sprintu na mirnih vodah. Slalomisti se bodo za mesta v ekipi merili v Bratislavi, sprinterji pa v Zagrebu.

Slalomiste na divjih vodah tokrat čaka skupna izbirna tekma v slalomu na divjih vodah s slovaškimi tekmovalci in tekmovalkami na progi v Bratislavi. Tekmi bosta tako v soboto kot v nedeljo sestavljeni iz kvalifikacij in finalne vožnje, za izbirne tekme pa bosta šteli sobotna in nedeljska kvalifikacijska vožnja.

Rezultati v živo:

Na drugi strani meje bodo mesta v državni reprezentanci lovili tudi sprinterji na mirnih vodah, ki bodo v soboto in nedeljo tekmovali na zagrebškem Jarunu. V soboto so predvidene kvalifikacije na 200, 500 in 1000 metrov ter nekaj final na 200 in 1000 metrov, v nedeljo pa še preostala finala na 1000 metrov in finala na 500 metrov.

Rezultati bodo na voljo na: www.timing-mojstrana.com

Foto: Pavol Uhrin