Sep 2020

Pridružite se nam na sejmu Natour Alpe-Adria

admin | Sre, 01.02.2017

Danes se na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začenja sejem Natour Alpe-Adria, kjer se predstavlja tudi Kajakaška zveza Slovenije. Vabimo vas, da se nam pridružite!

V četrtek, 2. 2. 2017, se boste lahko družili z evropskim prvakom v slalomu na divjih Benjaminom Savškom, ki bo gost naše stojnice med 16. in 18. uro, v petek, 3. 2. 2017, v našo družbo prihajata mlada spustaša na divjih vodah, ki se že lahko pohvalita s kolajnami s članskih svetovnih prvenstev, Anže Urankar in Simon Oven, v soboto, 4. 2. 2017, pa med 11. in 13. uro ne zamudite Petra Kauzerja. Dobitnik srebrne olimpijske kolajne iz Ria vam bo z veseljem podelil kakšen avtogram in poziral za skupno fotografijo.

Poleg druženja z nekaterimi najboljšimi slovenskimi tekmovalci Kajakaška zveza Slovenije pripravlja tudi dve okrogli mizi. Prva okrogla miza z naslovom »Plovbni odloki in ureditev plovbe po rekah v Sloveniji« bo potekala v četrtek, 2. februarja 2017, ob 11. uri, v predavalnici Podvodni mož 3, druga okrogla miza »Energetika in turizem na rekah«, pa v petek, 3. februarja 2017, ob 16. uri, v predavalnici Podvodni mož 2.

Več podrobnosti je na voljo na naslednji povezavi: http://www.kajak-zveza.si/moduli/novice/vabilo-na-okrogli-mizi-v-okviru-sejma-natour-alpe-adria

Eva Terčelj
Luka Božič