Okt 2019

Slalomisti na pripravah v Nottinghamu

admin | Pet, 24.03.2006

Ljubljana, 23. marca – S priprav v Nottinghamu so se vrnili tekmovalci, ki so na prizorišču avgustovskega EP za mladince in mlajše člane, preizkusili progo in kljub nekoliko mrzlemu vremenu uspešno opravili enotedenski  trening. To so bile letošnje prve  priprave na vodi, ki jih je organizirala kajakaška zveza v sodelovanju s klubi, kjer tekmovalci trenirajo.

Na umetnih brzicah reke Trent so vadili kanuisti Stevanovič, Zakrajšek, Savšek in Jarc (ta se je zaradi poškodbe Višnarja iz dvojca preselil v enoseda)  kajakaši Kralj, Kodelja, Meglič in Artelj, ter mladinka  Zalaznikova. Kljub nekoliko slabšim vremenskim pogojem so bili treningi v Angliji zelo dobrodošli za popestritev treninga v tem obdobju sezone in dober uvod na veslanje na divji vodi. Vsi tekmovalci so v letošnji zimi  veslali samo na domačih progah v Solkanu in Tacnu. Nekoliko kasneje se bo iz Anglije vrnil Dejan Kralj, ki je trening podaljšal z bivanjem pri Campbellu Walschu in se bo prihodnji vikend tudi udeležil mednarodnega tekmovanja.