Jan 2020

Slalomisti ta konec tedna v Krakovu

admin | Sre, 24.06.2015

V nedeljo so slalomistke in slalomisti na divjih vodah zaključili s tekmo svetovnega pokala v Pragi, sedaj pa se vsi najboljši že nahajajo na Poljskem. V petek jih namreč čaka začetek druge tekme svetovnega pokala v Krakovu. Tam bodo seveda nastopili tudi vsi naši najboljši reprezentanti, ki bodo poskušali ponoviti oziroma še izboljšati dosežke s prve tekme na Češkem, ko so bili kanuist Benjamin Savšek in ekipa kajakašic drugi, v finalu pa sta veslala še Luka Božič in Urša Kragelj.

Tako kot na vseh tekmah svetovnega pokala bodo v petek na sporedu vse kvalifikacijske vožnje. Dopoldne kvalifikacije čakajo kanuiste, kanuistke in kajakaše, popoldne pa še kajakašice in dvojce. V soboto sledijo polfinala in finala kanuistov, kanuistk in kajakašev, popoldne pa še atraktivna tekma v 'kajak crossu', v nedeljo pa se bo tekmovanje zaključilo s polfinali in finali v konkurenci kajakašic ter kanuističnih dvojcev.

Uradna stran tekmovanja: http://krakow.worldcup.events.slalom.canoeicf.com/

Rezultati v živo: http://canoeliveresults.com/