Nov 2019

Sobotni uspeh spremljal tudi veleposlanik Republike Slovenije

admin | Ned, 21.09.2014

Izjemno uspešen predzadnji dan svetovnega prvenstva v slalomu na divjih vodah v ameriškem Deep Creeku si je ogledal tudi veleposlanik Republike Slovenije v Združenih državah Amerike Nj. eksc. dr. Božo Cerar, ki je bil nad videnim v umetnem kanalu ob smučarsko-rekreacijskem središču Wisp navdušen: »Odločil sem se, da pridem pogledati naše ambasadorje, ne samo ambasadorje našega športa, ampak nasploh Slovenije. Moram reči, da nisem prišel zaman, kar sploh nisem dvomil. Verjel sem v naše tekmovalce in presrečen sem, tako kot tudi vsi ostali, da so osvojili dve kolajni. S seboj sem prinesel tri steklenice našega šampanjca – kot vidite nisem pesimist, tudi za jutri bomo držali pesti. Naši tekmovalci so nam pripravili lepo predstavo. Tako vašo kot mojo pot v Deep Creek ocenjujem kot zelo uspešno. Spremljam praktično vse športne zvrsti, tudi kajak. Bil sem že na svetovnem prvenstvu, bil sem seveda tudi v Tacnu in v Solkanu.«