Jan 2020
26 27 28 29 30 31

Vabilo na novinarsko konferenco pred EP v kajakaškem maratonu v Bohinju in na predstavitev knjige Priročnik za trenerje kajaka na mirnih vodah

admin | Tor, 23.06.2015

Vabimo vas na novinarsko konferenco pred prihajajočim evropskim prvenstvom v kajakaškem maratonu, ki ga bo prihodnji teden gostil Bohinj. Tekmovalni del evropskega prvenstva v kajakaškem maratonu se bo s preizkušnjami za veterane začel že v sredo, 1. julija, uradna otvoritev prvenstva pa bo v četrtek (2. 7.), saj se tekmovalni del v konkurenci članov, mlajših članov in mladincev začenja v petek (3. 7.). Več o EP v Bohinju: http://www.bohinj.si/euro2015/si/index.php

Po novinarski konferenci pred EP bo potekala še predstavitev knjige, ki jo je izdala Kajakaška zveza Slovenije. Nekdanji reprezentant in olimpijec v sprintu na mirnih vodah Jernej Župančič Regent je namreč napisal Priročnik za trenerje kajaka na mirnih vodah, ki je edina knjiga s področja kajakaštva na mirnih vodah pri nas. Ker gre za obsežno in poglobljeno delo s področja treniranja in športa na sploh, pa je uporabna tudi širše, ne le za sprint na mirnih vodah.

Novinarska konferenca in predstavitev knjige bosta potekali v ponedeljek, 29. junija 2015, ob 18. uri v Hiši športa, Breg 2, Ljubljana.

Predstavitev knjige Priročnik za trenerje kajaka na mirnih vodah bo potekala tudi v Bohinju, v okviru evropskega prvenstva v kajakaškem maratonu, in sicer v sredo, 1. julija 2015, ob 18. uri v hotelu Jezero.

Vljudno vabljeni!

Eva Terčelj