Maj 2019

Vabilo na ustanovni sestanek Združenja učiteljev k

admin | Čet, 19.04.2007
Spoštovani!

Vabimo vas na ustanovni sestanek Združenja učiteljev kajaka, ki bo v sredo, 25.4.'07 ob 18h v gostilni Kresnica v Ljubljani - v Kosezah nasproti Mercatorja.

Kot že večkrat omenjeno - pokazala se je potreba po bolj povezanem in organiziranem delovanju učiteljev in trenerjev kajaka, kjer bi se praksa hitreje povezala s teorijo in obratno. V ta namen se ustanavlja omenjeno Združenje, ki bo delovalo samostojno - ne pod okriljem Kajakaške zveze Slovenije, hkrati pa v sodelovanju z njo. Tako bi bolj učinkovito reševalo pereče probleme, ki se na tem področju pojavljajo vsakodnevno.

Člani Združenja so lahko fizične osebe, društva in klubi ter druge pravne osebe - športne agencije.

Na ustanovnem sestanku bomo sprejeli temeljni akt, opredelili naloge in določili predstavnika oz. predsednika Združenja. Ker se stvar šele začenja, so seveda dobrodošli vsi predlogi in ideje s katerimi bi definirali področje delovanja. Za dodatne informacije prosim pišite na matej.trampuz@kajak-zveza.si oz. pokličite na 041/526-991 (Matej)

Skratka - vabljeni vsi kajakaški učitelji in trenerji, ki vas omenjena problematika zanima!

Kajakaški pozdrav!

Matej Trampuž